Lyskestrekk gjør Kewell usikker

Ifølge The Times har Harry Kewell pådratt seg en lyskestrekk på trening denne uken, og er høyst usikker til dagens semifinale mot Chelsea. London-klubben har gitt opp Steven Gerrard.

The Times skriver i dag at Harry Kewell har pådratt seg en lyskestrekk på trening i forkant av dagens semifinale mot Chelsea, og australieren skal være høyst usikker til oppgjøret på Old Trafford. Det skal være en såkalt adductor-muskel som Kewell har strukket.

Dette er utvilsomt et tilbakeslag for flankespilleren. Kewell ble som kjent operert for en lyskeskade så sent som sist sommer.

- Abramovich er ”The Special One”
Rafael Benitez har hisset på seg Jose Mourinho i forkant av dagens semifinale ved å hevde at Roman Abromovich er Chelseas ”special one”, og ikke portugiseren. Underforstått at London-klubben har russeren og ikke den selvoppnevnte profeten Mourinho å takke for suksessen de siste par årene.

- Det er så enkelt som at de har brukt mer penger på spillere enn noen annen klubb. Abramovich har gjort en fantastisk jobb med dette laget, for etter 50 år uten en tittel ser de nå ut til å vinne ligaen for andre år på rad. Manageren har gjort en god jobb, men for meg er eieren nøkkelen til suksess. John Terry, Frank Lampard og Jose Mourinho er alle viktige brikker for Chelsea, men klubben ville ikke ha vært noe uten Abramovich. Han startet revolusjonen, skal Benitez ha uttalt foran et samlet pressekorps.

- Det er normalt at du hevder deg i toppen når du bruker masse penger. Det er det samme i Spania med Barcelona og Real Madrid, og i Italia med Juventus og Milan. Det er utvilsomt verre når du ikke har så mange penger å rutte med.

Benitez innrømmer også at hans forhold til Mourinho er noe anstrengt.

- Mitt forhold til Mourinho er normalt, men det var nok bedre før vi begynte å spille så mange kamper mot hverandre. Vi har blitt et topplag som kan konkurrere med og slå Chelsea, og da er det naturlig at det blir flere konfrontasjoner managerne i mellom.

Mourinho skal ha svart på dette med et skuldertrekk, og sagt at Benitez får ha de meningene han vil.

- Benitez er en god manager, med en god statistikk. Han har vunnet noen turneringer. Men vi slo Liverpool lett i februar. Når du er en stor klubb er du enten først eller så er du ingenting. Ingen ting annet enn førsteplassen betyr noe. Dersom du er ligamester har du hatt suksess. Er du ikke det, har du ikke suksess, kontret portugiseren.

- Liverpool spiller bra for tiden, og oppnår resultater. De forsvarer seg bra, og slipper inn få mål. De har sin spillestil. Du kan elske den eller hate den, men de har sin stil som de tror på. Resultatene hjelper dem i troen. Du må ta vare på sjansene mot Liverpool, for du får ikke mange. De er svært fokuserte på å forsvare seg, og man må omstille seg til deres spillestil, la han til.

Chelsea har gitt opp Gerrard
Mourinho uttalte også at Chelsea ikke kommer å gjøre et nytt forsøk på å hente Steven Gerrard til Stamford Bridge i sommer.

- Vi har gått videre. Det er utelukket.