Målkåte ex-røde i Spania

Både Morientes, Barragan og Sinama-Pongolle kom på scoringslisten i La Liga i går. Klubbene til de målkåte tidligere Liverpool-spillerne er alle blant de seks beste i Spania.

Tidligere Liverpool-spillere gjorde seg sterkt bemerket i La Liga i helgen. Både Fernando Morientes, Antonio Barragan og Florent Sinama-Pongolle tegnet seg nemlig på scoringslisten.

Barragan gjorde 1-0 etter 83 minutter da Deportivo La Coruna slo Real Sociedad 2-0 på hjemmebane. Backen pådro seg også et gult kort. Dermed er Deportivo helt oppe på 6. plass på tabellen, bare tre poeng bak teten. Barragans mål var for øvrig en riktig perle av et venstrebeinsskudd helt oppe i venstre hjørne utagbart for keeper.

Florent Sinama-Pongolle kopierte nærmest Barragan. Han gjorde nemlig 1-0 for Recreativo Huelva etter 84 minutter da de slo Real Betis 2-0. Dette etter å ha kommet inn som innbytter en knapp halvtime før slutt. Franskmannens scoring kom på en heading fra kloss hold. Dette var den tredje seieren på de fem siste kampene for Recreativo, som bare har tapt en kamp etter opprykket i vår. Det har før laget opp på femteplass på samme poengsum som Deportivo.

Fernando Morientes sitt Valencia imponerte igjen i går, med 4-0 over Gimnastic de Tarragona. Dermed er Nando & co helt oppe på 2.plass, á poeng med ledende Barcelona. Morientes gjorde 1-0 allerede etter 14 minutter av denne kampen, og ble byttet ut etter 73 minutter på stillingen 2-0. Dette var for øvrig Nandos syvende mål på syv kamper for sin nye klubb.

Som en kuriositet kan vi også ta med at Josemi spilte hele kampen og pådro seg gult kort da Villareal vant 2-0 borte mot Mallorca, mens Antonio Nunez ble sittende på benken hele kampen da Celta Vigo spilte 1-1 borte mot Racing Santander.