Marseille frykter budrunde om Cissé

Klubbpresidenten til Marseille innrømmer at man har vært i kontakt med Djibril Cissé. Herrera vil bli erstattet av to nye på Melwood. Transferlink avvist.

Ettertraktet angriper
Pape Diouf, som er president i Marseille, sier at man er interessert i å hente Djibril Cissé til klubben, men frykter samtidig at angriperen kan bli priset ut av en overgang.  Han innrømmer også at man allerede har vært i kontakt med folk nær knyttet til 24-åringen.

- Vi har ikke snakket direkte med spilleren, men det er sant at vi har hatt samtaler med noen av hans følge.  Djibril vil elske å bære trøyen til Marseille, det har han sagt offentlig og avslørt hva han føler for klubben, uttaler Diouf.

- En kan forestille seg at Djibril er en spiller som vil interessere oss.  Det er imidlertid ikke så lett som det ser ut.  Vi vet at dersom det snakkes om en spiller i utlandet, spesielt i England, da dreier det seg om mye penger.

- Han er for øyeblikket Liverpools spiller og vi må bli enig om en avtale med dem.  Ja, det er genuin interesse, men det er kamp om hans signatur og igjen kommer den fra Lyon og deres president Jean-Michael Aulas.

- Jeg vet ikke hva de vil tilby, men som president i Marseille kan jeg kategorisk si at vi kommer ikke til å være med på noen budrunde siden jeg ikke er tilhenger av å betale mer enn markedspris for noen spiller.  Vi vil ikke miste hodet bare fordi det er konkurranse om spilleren.


Nye på Melwood
Paco Herrera er for tiden i Spania for å bli presentert for den spanske pressen i forbindelse med hans nye jobb som fotballdirektør i Epanyol.  Herrera vil likevel jobbe i Liverpools stab fram til 1.juli.  Eduardo Macia, trener i Valencia, er ventet å komme inn som en av to erstattere, melder Liverpool Echo.  Marcia vil jobbe som speider ved siden av Frank McParland.  Det er imidlertid ventet at de røde også vil hente inn en ny mann til å jobbe med reservelaget.


Birmingham avviser rykter om Pennant
Birmingham har i dag avvist rykter i engelsk presse om at Liverpool vil legge inn et bud på Jermaine Penant.

- Birmingham har ikke mottatt noe tilbud fra Liverpool for spilleren og vi forventer heller ikke at de gjør det, slår klubben på St. Andrews fast.

- Daglig leder Karren Brady har i dag snakket med kollega Rick Parry hos Liverpool, og informert om at Jermaine Pennant ikke er til salgs.

Tidligere er også spekulasjoner om Steed Malbranque blitt avvist på Merseyside og Daniel Alves fremstår fortsatt som Liverpools førstevalg i ønsket om å kjøpe en høyreving.  Rick Parry er nå tilbake fra en kort ferie, noe som kan bidra til at de røde nærmer seg sommerens første kjøp den kommende uka.