Matchvinneren frustrert over dommeren

Etter å ha blitt matchvinner for England mot Makedonia, var Peter Crouch mest opptatt av den håpløse dømmingen han hadde blitt utsatt for. Steve McClaren hyllet Liverpool-spissen.

Peter Crouch ble nok en gang matchvinner for England i går kveld, da han gjorde seiersmålet mot Makedonia i Skopje. Men etter kampen var matchvinneren mest opptatt av den franske dommeren Bertrand Layecs svake innsats i kampen. Den sortkledde blåste nemlig konsekvent i disfavør av den lange spissen i duellene etter pause. Crouch ble trolig også snytt for et straffespark, etter å ha blitt holdt kraftig i trøya av en Makedonia-forsvarer i første omgang. Det var således ikke rart at Liverpool-spissen mente at dommeren hadde stykket opp kampen og straffet han alt for hardt ved flere anledninger.

- Det er veldig frustrerende med en slik dommer, men du må bare gjøre det beste ut av det. Han var veldig pirkete til tider, uttalte Crouch til Sky Sports etter kampen.

- Jeg syntes vi klarte oss bra på en dårlig gressmatte og med en fiendtlig stemning på tribunene, la han til.

McClaren hyller Crouch
Landslagssjef Steve McClaren var ikke sen om å hylle sin matchvinner etter kampen. Crouch sin scoring tidlig i andre omgang, som sikret England alle tre poengene i denne vanskelige bortekampen, var hans 11. scoring for England på de siste sju månedene. Ikke rart McClaren fant grunn til å strø om seg med superlativer om den lange spissen.

- Scoringsraten hans for landslaget er fenomenal, sa landslagssjefen etter at 2 800 tilreisende engelske fans hadde klappet Liverpool-spissen i garderoben da han ble byttet ut like før slutt.

- Crouch ledet angrepsrekka utmerket. Han fikk mye juling der ute, og var uheldig med mange dommeravgjørelser. Det så ut som om dommeren hadde bestemt seg for å dømme i mot han på forhånd, men han fortsatte bare å jobbe ufortrødent videre. Han tok godt vare på sjansen sin, la han til.

McClaren fikk for øvrig bare sett Crouch sin scoring i reprise på en TV-monitor, da han ikke hadde kommet seg ut av garderoben etter pause innen den lange spissen hadde satt ballen i nettet. Scoringen betyr at Crouch har nettet i alle de seks kampene han har startet for Liverpool og England denne sesongen. Måtte den trenden fortsette!

Også Steven Gerrard var en fornøyd mann etter tre poeng mot Makedonia.

- Manageren sa på forhånd at han ønsket seg seks poeng fra disse to kampene. Han ønsket at vi skulle slå Andorra med stil, mens stilkarakterene ikke hadde noen betydning i Makedonia. Vi har innfridd hans ønsker, slo midtbanespilleren fast.

Agger og Kuyt dokumenterte storform
Både Daniel Agger og Dirk Kuyt rapporteres å ha gjort meget gode kamper for henholdsvis Danmark og Nederland i går, og fortsetter dermed å presse for en startplass i Liverpool-laget foran tre vanskelige bortekamper. Vår mann i Danmark melder at Agger spilte meget solid på Island, og var sikker og fornuftig i alt han foretok seg. Totalt sett var han en av danskenes aller beste spillere, og slo alltid ballen fornuftig i lengderetningen i stedet for å prøve seg med lange klareringer. Kuyt på sin side, var livlig i den nederlandske angrepsrekka, og kom da også til slutt på scoringslista.