McAuley fornøyd med reservene

Reservelagstrener Hugh McAuley roste sine spillere etter sesongen største seier mot West Bromwich. Trekløver ute for Aston Villa, men Lee Hendrie og Steven Davis er klare igjen.

4-0 mot WBA
Ikke overraskende var Hughie McAuley meget fornøyd etter at hans elever på reservelaget i går kveld beseiret et mer rutinert West Bromwich med 4-0.  Scoringer fra Besian Idrizaj (2), Danny Guthrie og Craig Lindfield sørget for en komfortabel seier i Wrexham.

- Vi er kjempefornøyd med denne kampen, bekrefter McAuley.  – Vi spilte en del virkelig god fotball og skapte gode sjanser.

- Det var godt for Besian(bildet) å komme tilbake fra skade og score to mål.  Det vil ha gitt ham mye selvtillit og han fortjener deet.  Det var også hyggelig for Craig Linfield å komme inn som innbytter og score sitt første mål for reservene.

- Jeg synes vi kjempet bra som et lag og dette var en fin måte å komme tilbake på etter tapet mot Aston Villa på mandag.


Patrik Berger fortsatt ute
Det er ikke ventet at Patrik Berger vil bli friskmeldt i tide til å spille mot gamle lagkamerater på Anfield i morgen.  Tsjekkeren har vært mye plaget med skader under sin tid hos Aston Villa.  Gjestene fra Birmingham vil også være foruten langtidskadede Mark Delaney og Martin Laursen.

Manager David O’Leary kan imidlertid ønske Lee Hendrie og Steven Davies tilbake i troppen.


Dommer på Anfield
Mark Halsey vil være mannen i sort under kampen mellom Liverpool og Aston Villa kl 16.00 i morgen.