McAuley oppgitt over svak dømming

Reservelagstrener Hugh McAuley skylder på dommeren etter at hans lag tapte for Sunderland. Gjensyn med Anfield for Sammy Lee. Liverpool FC advarer mot svindel.

Liverpools reservelagstrener, Hugh McAuley, var rasende etter at hans lag tapte 2-1 for Sunderland i går kveld. Straffesparket som Sunderland gjorde seiersmålet på ni minutter før slutt var nemlig veldig tvilsomt, og fikk McAuley til å fråde.

McAuley mener at Sunderland-spissen David Dowson regelrett kolliderte med keeper David Martin, og at det ikke dreide seg om noen felling fra målvaktens side. Liverpool var således uheldige som ikke fikk med seg det ene poenget de fortjente etter Adam Hammills fine scoring.

- Det var ikke mye som skilte lagene, men svak dømming kostet oss dessverre det ene poenget. Det var aldri noe straffespark, sier McAuley bestemt.

- Dessverre ødela den avgjørelsen for det gode arbeidet vi la ned. Vi prøvde å vinne kampen ved å kjøre med to spisser i Ramon Calliste og Lee Tomlin mot slutten. Sistnevnte var livlig, forteller treneren til liverpoolfc.tv.

- Det var en frustrerende kveld som endte i skuffelse for oss. Men noen av våre spillere spilte en svært god kamp. Lee Peltier og Jack Hobbs jobbet veldig hardt på midtbanen, mens Adam Hammill gjorde et flott mål etter en god kontring. Dessverre gjorde vi det ikke bra nok i angrep til at vi fikk uttelling på de gode oppbygningene våre. Men den feilaktige avgjørelsen mot tampen av kampen kostet oss et godt resultat, slår han fast.

Lee om hvorfor han forlot Anfield
Sammy Lee forlot sin trenerrolle på Anfield da Rafael Benitez ankom, selv om spanjolen ønsket den tidligere midtbaneterrieren som en del av sitt trenerteam. I et intervju med liverpoolfc.tv i dag forteller han hvorfor.

- Det er to år siden jeg forlot Liverpool, men alle vet at jeg fortsatt har sterke følelser for klubben. Det skjønner også staben her i Bolton, hvor jeg jobber nå. Man kan ta meg bort fra Liverpool, men man kan ikke ta Liverpool bort fra meg. Liverpool FC har utgjort en stor del av mitt liv, både som gutt og som voksen, og slik vil det alltid være, sier Lee.

- Jeg fikk tilbud om å fortsette i Liverpool da Rafa kom, men jeg skjønte også at han kom til å bringe inn sine egne folk. Men jeg følte at jeg hadde vært Gerard Houlliers mann, og da også Phil Thompson forsvant mente jeg det var riktig at også jeg forlot klubben. Det var en veldig vanskelig avgjørelse å ta. Min familie og mine venner er fra Liverpool, og jeg hadde vært i klubben lenge. Jeg elsket stedet, men følte jeg måtte gjøre hva jeg gjorde. Jeg hadde et par andre jobbtilbud, og valgte å ta en jobb for fotballforbundet da jeg syntes det ble feil å fortsette innen klubbfotballen ettersom jeg hadde fått tilbud om å fortsette i Liverpool.

Etter ett år i fotballforbundets tjeneste er Lee nå som kjent trener i Bolton, men følelsene er fortsatt sterke for Liverpool.

- Liverpool har gjort store fremskritt i ligaen denne sesongen, og de har et veldig sterkt lag nå. Jeg håper imidlertid at de ikke viser seg fra sin sterkeste side når de møter oss på søndag, uttaler han.

Lee savnet den daglige involveringen på treningsfeltet under sitt engasjement for FA, og takket derfor ja til jobben i Bolton etter en samtale med Sam Allardyce.

- Etter litt tid sammen med Sam skjønner du hvor ærlig og oppriktig en fotballperson han er. Han besitter store kunnskaper om spillet, og det han har skapt i Bolton fremstår for meg som veldig innovativt. Han overbeviste meg om at jeg burde ta jobben han tilbød meg, slår Lee fast.

Søndagens kamp blir hans første retur til Anfield som assisterende manager i Bolton, og vesle Sammy legger ikke skjul på at det blir en spesiell opplevelse.

- Jeg kunne påstå at det er en kamp som alle andre, men det er ikke sannheten. Det blir nok litt merkelig, og ikke minst veldig spesielt for meg. Jeg håper at vårt lag kan gå ut på Anfield og gjøre sitt beste. Vi vet at Liverpool er i form, og vi vet at vi må spille opp mot vårt beste for å ta poeng. Vi reiser imidlertid ikke til Anfield med frykt. Jeg har veldig stor respekt for dagens Liverpool-lag, og jeg er henrykt over at de gjør det så bra som de gjør. Vi møter et sterkt lag på søndag, og forhåpentligvis vil de si det samme om oss i Liverpool-leiren.

Liverpool FC advarer mot email-svindel
Liverpool FC går nok en gang ut og advarer mot firmaer som driver email-svindel ved å skjule seg bak fotballklubbens navn. Avsenderne av disse mailene hevder at Liverpool FC gir bort pengepremier, og mottakerne blir bedt om å svare på mailene samt å oppgi personlige detaljer og kredittkortinformasjon. Navn som ”Liverpool Promotions”, ”Liverpool Awards”, ”Liverpool Lottery” m.fl går igjen i disse mailene. Supportere som får henvendelser fra firmaer som bruker adressen PO Box 1010, Liverpool, L70 1NL bes også være på vakt. Dette er falske henvendelser som kun har til hensikt å lure godtroende supportere. Liverpool FC har kontaktet politiet om saken. Fans som mottar slike svindelmails bes henvende seg til følgende adresse om saken: [email protected].