McParland ser lyst på fremtiden

Sjefsspeider Frank McParland tror at spillere som Mark Gonzalez, Gabriel Paletta og Daniel Agger er garantister for en lys fremtid på Anfield.

Liverpools sjefsspeider, Frank McParland, tror at Anfield-publikummet vil bli positivt overrasket over Mark Gonzalez, når chileneren endelig kan trekke en Liverpool-trøye over hodet. Dersom sagaen omkring vingens arbeidstillatelse skulle ta en positiv vending vil Gonzalez starte preseason-trening med sine nye lagkamerater i juli, og i kveld kan alle Liverpool-fans få en forsmak på hva de har i vente dersom de følger privatlandskampen mellom Irland og Chile. Kampen går direkte på Sky Sports 1.

- Vi håper at Mark Gonzalez nå får arbeidstillatelse. Jeg vet at Rick Parry og manageren jobber med det. Mange av våre fans har trolig sett Gonzalez i aksjon allerede i spansk fotball, og da vet de at vi snakker om en spennende spiller, som er rask og som slår gode innlegg, sier McParland til liverpoolfc.tv.

- Jeg tror våre supportere vil fryde seg over denne spilleren. Han har stort fart, og gjør noen fantastiske mål fra distanse. Han kan bruke begge bein, og er rett og slett en virkelig god spiller, legger talentspeideren til.

McParland trekker også frem Gabriel Paletta og Daniel Agger som spennende kjøp av klubben. Argentinske Paletta vil ankomme Anfield i sommer, etter å ha signert en fireårskontrakt i februar.

- Paletta er midtstopper, fysisk sterk, veldig god i lufta og en lovende spiller for oss. Det er også Daniel Agger, som kom hit i januar. Dessverre slet han litt med skader, men han representerer på alle måter fremtiden i denne klubben.