Mellor i samtaler med Hearts

Spillerens agent bekrefter at de har fått grønt lys til å føre samtaler med skotteklubben. Liverpool bekrefter at Cristian Bolanos vender hjem. Fotballskole med Liverpool.

Mellor scorer vinnermålet mot ArsenalHearts gir seg ikke. Etter lenge å ha fisket etter flere røde spilleren skal Liverpool nå ha gitt dem tillatelse til å føre samtaler med Neil Mellor. SPL-klubben er for øyeblikket nummer to i Skottland og ønsker å forsterke stallen med en spiss.

Spillerens agent bekrefter i følge Skysports.com at Liverpool har gitt de nødvendige tillatelsene til å forhandle med Hearts.

- Hearts er veldig interessert i Neil og har snakket med Liverpool om en mulig overgang. Jeg har snakket med Rick Parry og Liverpool har gitt Neil tillatelse til å snakke med klubben.

Agenten legger til at de er også flere som har forhørt seg om spillerens tilgjengelighet. Wolves, Stoke og Sheffield United har tidligere blitt nevnt. Meller utelukker likevel ikke å bli på Anfield ut kontrakten.

LFC BEKREFTER BOLANOS PRØVESPILL
Som vi skrev i går har midtbanespilleren fra Costa Rica, Cristian Bolanos (21), forlatt Melwood og reist hjem etter å ha vært på Merseyside og gjennomført en ukes prøvespill. Liverpool bekrefter dette i en kort pressemelding i dag. Kantspilleren imponerte Rafa under spill for Deportivo Saprissa i VM for klubblag i Japan. I en uttalelse fra klubben heter det at ”han gjorde det bra, men han er likevel ikke akkurat den type vi jakter på for øyeblikket”.

FOTBALLSKOLE MED LIVERPOOLPROFIL
Liverpool gjennomfører til sommeren en fotballskole i nærheten av Lillehammer. I en kort mail fra Anfield blir vi bedt om å gjøre dette kjent for eventuelt interesserte. Datoene er 8. 9. og 10. august. Det er klubbens ”Community Coaches” som vil stå for kursene. Dersom du er interessert kan du kontakte [email protected], telefon: 00 44 151 477 1201 eller Fax: 00 44 151 477 1230. Vennligst kontakt LFC direkte om dette. Vi vet ikke mer enn det som er gjengitt over.

STYLES DØMMER
Rob Styles er oppsatt som dommer i helgens toppkamp mot Tottenham på Anfield. Tottenham har blitt slått ut av begge de engelske cupene ved første hinder og kommer dermed ikke opp i mer enn 40 kamper denne sesongen. Til sammenligning spiller Liverpool sin 37. obligatoriske til helgen…