Mellor må gå - mot sin vilje

Mye tyder på at Neil Mellor skriver under for Preston North End i dag, selv om han egentlig ønsker å kjempe for en spissplass på Anfield. Kromkamp og Sinama-Pongolle på vei ut.

Nettstedet The Liverpool Way melder at Neil Mellor kommer til å forlate Liverpool nærmest mot sin vilje. Det forventes at spissen skriver under for Preston North End i dag, etter at han har blitt fortalt at han ikke har noen fremtid på Anfield.

Mellor hadde håpet å spille for Liverpools reservelag mot Manchester City i går kveld, men Liverpool-ledelsen tillot ikke dette, da de fryktet at spilleren kunne bli skadet slik at de ikke kunne selge han før torsdagens transferdeadline.

- Jeg er sjokkert over at de vil at jeg skal forlate klubben. Selv ønsker jeg bare å bevise at jeg er tilbake fra skadene. Mitt håp for fremtiden nå er at jeg får spille fast førstelagsfotball, og finne mitt rette nivå, uttaler Mellor til The Liverpool Way.

Mellor skal ha vært villig til å spille for Liverpools reservelag og kjempe om en av spissplassene i Rafael Benitez sin tropp. Men innkjøpene av Robbie Fowler, Craig Bellamy og Dirk Kuyt har gjort han overflødig, og den skadeforfulgte spissen må nå innse at han ikke kommer til å nå målet sitt om å etablere seg som fast inventar på de rødes førstelag.

The Liverpool Way skriver at Mellor slett ikke er den eneste spilleren som kommer til å forlate klubben før transferdeadline i morgen. Jan Kromkamp skal være nær ved en overgang hjem til Holland og PSV Eindhoven, mens Florent Sinama-Pongolle forventes å slutte seg til Gerard Houllier i Lyon. Houllier skal ha vist interesse for Pongolle helt siden han tok over Lyon i fjor sommer, men Rafael Benitez satte en stopper for en slik overgang for ett år siden. Nå skal spanjolen være mer villig til å selge den unge, franske spissen.

Dersom Kromkamp-overgangen blir en realitet tror The Liverpool Way at Lucas Neill vil ankomme Anfield før transfervinduet stenger.