Mer frokostblanding for Liverpool

De røde med nok et tidlig avspark når de møter Tottenham kl 13.45 i dag. Urettferdig terminliste mener Rafa. Jermaine Pennant risikeres ikke.

Liverpool v Blackburn 14.oktober vil være første kamp på Anfield denne sesongen hvor de røde har avspark på tradisjonelle kl 16.00 lørdag.  I seks av de sju første kampene har man da hatt et tidlig kamptidspunkt.  Slik også i dag, da man åpner ligarunde nr.6 med å starte kl 13.45 og igjen har måttet byttet ut pastaen med frokostblanding.

- Det er for tidlig i sesongen til å bli gitt så mange slike tidspunkt på rad, mener Rafa Benitez.  – Du får ikke mye tid til å forberede spillerne slik du ønsker.

- Generelt kan jeg ikke forstå hvordan man setter opp terminlisten.  Person som organiserer det må være et geni.  I Spania spiller du mot samme lag i samme rekkefølge i både første og andre halvdel av sesongen.  Her kan du møte Charlton halvveis, for så å spille mot dem igjen to uker senere.

- Det kan være stor forskjell på lags standard, avhengig av når på året du spiller mot dem, og derfor bør rekkefølgen være lik i hver halvdel av sesongen.  Når er for eksempel et lag som har rykket opp mest farlig?  Kanskje er det ved begynnelsen av sesongen når de er nye i ligaen og vi ikke kjenner så mye til dem, og mot slutten da de kjemper for å holde seg oppe.  Det vil være urettferdig om et lag bare skulle spille mot dem på disse tidspunktene.

Som alltid vil det være stor spenning til det laget Rafa velger fra start i dagens TV-kamp.  Liverpools manager har ikke valgt det samme laget to ganger på rad i de 92 siste kampene, og det er ikke ventet at han gjør det mot Tottenham heller.  Jermaine Pennant og John Arne Riise er meldt tilbake i troppen, men etter det vi erfarer er ikke Pennant hundre prosent og vil ikke bli risikert i ettermiddag.

Du kan følge kampen live her på liverpool.no, hvor lagoppstilling legges ut ca 45 minutter før kampstart.  Du vil også få med deg alt som skjer ved ganske enkelt å sende tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.