Mer spilletid for nykommerne

Rafael Benitez bebuder mer spilletid for Bellamy, Pennant og Paletta når Liverpool møter Grasshoppers i treningskamp i ettermiddag.

Rafael Benitez forbereder i dag sin tropp til den andre treningskampen under sommerens treningsleir i Sveits. Kampen mot Grasshoppers i Zürich har avspark klokken 17.00, og det er ventet at både Craig Bellamy og Jermaine Pennant får nye muligheter til å vise seg frem i Liverpools farger.

Det blir, som vi nevnte i går, trolig ingen Steven Gerrard eller Xabi Alonso å se i aksjon i ettermiddag, men det er ventet at Jamie Carragher kanskje får prøve seg i tospann med Gabriel Paletta i midtforsvaret.

- Under preseason må vi gi Gabriel Paletta en del kamper, fordi vi ønsker å se hvordan han finner seg til rette. Han må venne seg til både språket og vår spillemåte, sier Benitez til Liverpool Daily Post.

- Han har allerede vist at han er taklingssterk, og han er ”engelsk” i spillestilen. Men han må bli enda bedre, og må slå seg til ro hos oss. Det er ikke lett, legger han til.

Kampen blir vist på den engelske TV-stasjonen Five, samt at de med e-season ticket hos liverpoolfc.tv kan få inn radiolyd fra begivenhetene i Zürich.

Vi følger som vanlig kampen live her på liverpool.no, og ønsker du lagoppstilling og scoringer sendt til din mobil sender du meldingen LFC LIVE START til 2180.