Midtukekamp ikke på skandinavisk tv

Hjemmekampen mot Birmingham onsdag 1.februar sendes ikke på Canal+. U18 hadde spillefri i helgen, men vil med seier i hengekampen overta 1.plassen på tabellen.

Canal+ har offentliggjort hvilke kamper som skal sendes fra 24. ligarunde, tirsdag 31. januar og onsdag 1. februar. Tirsdag vises Wigan-Everton (Canal+) og Fulham-Tottenham (Canal+ Sport) mens dagen etter står Blackburn-Manchester United (Canal+ Sport) på sendeskjemaet. Dermed ligger det an til at Liverpool-Birmingham, som spilles 1.februar, vil bli den første ligakampen med de røde involvert denne sesongen som ikke overføres på skandinavisk fjernsyn. BSkyB har valgt ut oppgjørene Fulham-Tottenham (ppv) og Arsenal-West Ham (onsdag på Sky Sports). Følg med på vår tv-oversikt for hvilke kanaler som vil overføre oppgjøret fra Anfield direkte. I øyeblikket er det kun annonsert på franske TPS Foot [13 grader øst, TPSCrypt].

24: Tirsdag 31. januar
Sunderland v Middlesbrough 20:45
Wigan v Everton 20:45 – Canal+
Charlton v West Brom 21:00
Fulham v Tottenham 21:00 – Canal+Sport/SBO

24: Onsdag 1. februar
Aston Villa v Chelsea 20:45
Man City v Newcastle 20:45
Portsmouth v Bolton 20:45
Arsenal v West Ham 21:00 – Sky Sports
Blackburn v Man Utd 21:00 – Canal+ Sport
Liverpool v Birmingham 21:00


U18 overtar 1.plassen med seier i hengekamp
Liverpool U18 lå bak avdelingsleder Manchester United U18 på bare målforskjellen før helgens kamper. I og med at John Owens’ elever hadde spillefri grunnet kamp for Bolton i FA Youth Cup, kunne United bruke anledningen til å stikke i fra på toppen av tabellen. Slik gikk det derimot ikke. Manchester United tapte 0-1 borte for Everton. Blackburn, som lå på 3.plass, vant imidlertid 3-2 på fremmed gress mot Stoke og overtok 1.plassen. John Owens’ & co. vil derimot innta tabelltoppen med seier i sin hengekamp. Kun avdelingsvinneren går som kjent til det nasjonale play-off.