Momo tilbake igjen

Rafael Benitez hadde Chelsea og semifinale i tankene da han ikke risikerte Momo Sissoko mot Bolton, og manageren kan ikke forstå hvorfor afrikaneren ikke er nominert til utmerkelse.

Få vil være uenig i påstanden om at Momo Sissoko har vært en stor suksess etter at han ble kjøpt fra Valencia i sommer.  Den langbente afrikaneren har brakt muskler, taklingstyrke og ikke minst løpskapasitet til Liverpools sentrale midtbane.  Det sier en del om hvor høyt Rafa Benitez verdsetter ham, da han valgte å hvile ham i siste kamp mot Bolton i frykt for at Momo skulle bli suspendert til semifinalen mot Chelsea.  Manageren kan heller ikke forstå hvorfor Sissoko ikke ble nominert til Årets Unge Spiller av spillerne selv.

- Jeg kan ikke forstå hvordan de avgjør en slik nominasjon, sier Benitez.  – Det var en overraskelse for meg.  Kanskje tror de at han er 30 år og ikke 21?  Jeg er sikker på at de som har spilt mot ham vil si at han er en av de beste.

- Jeg hvilte ham mot Bolton fordi han ville ha vært ute mot Chelsea i semifinalen dersom han hadde fått et gult kort.  Det viser hva jeg mener om han.

- Hans største kvalitet er kondisjonen.  Kanskje har jeg aldri sett en spiller som er like atletisk.  Du vet at du kan jobbe hardt oftere med Momo enn med andre spillere. Han har kapasitet til å komme seg veldig fort.  Den evnen han har til å arbeide hardt kan gjøre ham til en fantastisk spiller.