Momo tilbake om tre uker?

Mohamed Sissoko gjør bemerkelsesverdige fremskritt, og har begynt å sparke ball på Melwood igjen. Benitez antyder at afrikaneren kan være tilbake i spill om tre uker.

Rafael Benitez hadde godt nytt å komme med omkring skadesituasjonen til Mohamed Sissoko i dag. Afrikaneren pådro seg som kjent en svært alvorlig øyeskade i kampen mot Benfica i Lisboa, og alle trodde i utgangspunktet at midtbanespilleren var ferdig for sesongen. Nå skal imidlertid Momo gjøre såpass bemerkelsesverdige fremskritt at Benitez øyner håp om å kunne bruke han igjen i sesonginnspurten. Til Liverpool Echo antyder manageren sågar at 21-åringen kan være tilbake i spill igjen allerede om tre uker!

Sissoko er nemlig nå tilbake i trening på Melwood, noe manageren er henrykt over.

- Forhåpentligvis ser vi Momo tilbake på banen snart. Hans skade har medført problemer for oss, fordi han med sin energi gir mer frihet til andre spillere med måten han spiller på. Jeg ble gledelig overrasket når jeg fikk se han løpe og spille ball igjen på Melwood denne uken. Han gjør store fremskritt og kanskje får vi se han tilbake om noen uker. Jeg håper at han er skadefri og i matchform om tre uker, uttaler Benitez i dag.

Etter at man først fryktet at midtbanespilleren ville miste synet på det ene øyet, ser det dermed nå ut til at han kan bli helt bra igjen, og gjøre et bemerkelsesverdig raskt comeback.



Rafa om Riises skade
For første gang bekrefter Liverpool FC i dag også at John Arne Riise kan være satt ut av spill i så mye som tre uker på grunn av lyskeskaden som holdt han ute av oppgjøret mot Benfica på onsdag. Riise pådro seg skaden i den målløse forestillingen mot Charlton. Nå bekrefter Rafael Benitez at han forventer å måtte klare seg uten nordmannens tjenester i de neste to ukene.

Håper på Sami
Benitez har imidlertid ikke gitt opp håpet om at Sami Hyypiä skal bli skadefri til søndagens kamp mot Arsenal. Finnen måtte gi seg etter første omgang mot Charlton, og satt på benken hele kampen mot Benfica.

- Sami er bedre, men han er ikke 100% skadefri ennå. Jeg håper han blir det til søndagens kamp. Han trener og gjør fremskritt, sier Rafa i en knapp kommentar.