Momo tilbakeviser grisespill

Mohamed Sissoko liker ikke å bli stemplet som en grisete spiller, og hevder han alltid går for å vinne ballen. Fowler ble hjemme for å komme i form.

Mohamed Sissoko slår nå tilbake mot kritikerne som hevder at han spiller stygt. Momo har alene sanket omtrent en tredjedel av Liverpools gule kort denne sesongen, man mannen fra Mali insisterer på at dette skyldes entusiasme og ikke stygt spill.

- Jeg har ikke gjort noen horrible taklinger, og har ikke skadet andre spillere. Jeg kan ikke forstå at folk sier at jeg spiller grisete, spesielt med tanke på at andre spillere har gjort taklinger som har vært atskillig verre uten å få et slikt stempel hengende ved seg, sier 21-åringen om denne saken.

- Jeg har blitt straffet for min entusiasme. Jeg prøver hele tiden å ta ballen. Det er også det andre burde prøve på. Noen ganger får jeg problemer med å nå tak i ballen i mine taklingsforsøk, men fellingene er ikke gjort med overlegg. Jeg ønsker ikke å skade noen, forsikrer han.

- Manageren har hatt en prat med meg, og bedt meg roe meg ned litt. Får jeg et gult kort er det ikke bra. Får jeg to i samme kamp går det ut over laget, konkluderer han.

Fowler trente på Melwood
Rafael Benitez har i dag forklart hvorfor Robbie Fowler ikke var med den øvrige troppen til Stamford Bridge i helgen.  Han ble nemlig igjen på Merseyside for å trene knallhardt for å komme i godt, gammelt slag igjen.

- Robbie vet hvordan situasjonen er. Han jobber hardt med sin fysiske tilstand nå, forklarer manager Benitez.