Moores vurderer å selge seg ut

Rapporter fra England i dag tyder på at Liverpool-formann David Moores er beredt til å gi fra seg kontrollen med klubben for å sikre tilførsel av frisk kapital. McAuley skuffet over reservetap.

Flere nettsteder, blant annet Sky Sports og BBC, melder i dag at Liverpool har bekreftet at de er i samtaler med en investor om en mulig overtakelse av klubben. Skulle dette skje, er det noe uventet, da Liverpool tilsynelatende har vært på jakt etter en investor uten at David Moores aktet å gi fra seg kontrollen over klubben.

Nylig ble det rapportert at spanske Juan Villalonga ville kjøpe seg inn i klubben. Nå skal klubben ha bekreftet at den har hatt samtaler med flere potensielle investorer, og at dette kan føre til en overtagelse av klubben.

”Styret i Liverpool FC har merket seg de nylige spekulasjonene som linker nye investorer til klubben, og vi kan bekrefte at det pågår diskusjoner med flere parter i så henseende. Dette for å bringe inn frisk kapital til klubben. Selv om strukturen for en ny investering fortsatt er usikker, kan det komme til å inkludere et tilbud om oppkjøp av hele klubben. Aksjeeierne vil holdes oppdatert om utviklingen”, skal det hete i en uttalelse fra klubbens ledelse.

Styreformann David Moores eier som kjent 51% av aksjene i klubben, og denne meldingen tyder på at han nå vurderer å selge seg ut.

SISTE: Liverpool-styrets pressemelding har nå også blitt bekreftet på klubbens offisielle hjemmeside.

McAuley skuffet over resultatet
Hugh McAuley var skuffet over resultatet etter at reservelaget tapte 2-0 hjemme for Middlesbrough i går kveld. Reservelagstreneren følte nemlig at de røde kunne ha stukket av med minst ett poeng med litt mer hell. Middlesbroughs seier kom etter selvmål av Miki Roque og Danny O’Donnell, mens Liverpool ikke klarte å finne veien til nettmaskene trass i flere gode muligheter.

- Det var en skuffende kveld for oss. I første omgang var vi fraværende, men vi presterte mye bedre etter pause. Vi skapte noen gode sjanser, og tre-fire av dem var riktig store. Men vi klarte ikke å sette ballen i mål, og når du ikke klarer det blir du som regel straffet hardt. Vi var veldig uheldige med Middlesbroughs scoringer. Begge kom etter at ballen gikk via våre spillere, men slik er fotball, sier han til liverpoolfc.tv.

McAuley trakk ellers frem U18-spiss Craig Lindfield, som hadde et godt innhopp fra benken i andre omgang.

- Craig var uheldig som ikke fikk mål, men han gjorde det bra. Han har spilt bra i juniorcupen denne sesongen, og vi ville gi han litt erfaring på reservelaget nå.