Morientes fornøyd med klubbytte

Fernando Morientes har funnet seg godt til rette i spansk fotball. Rafa håper de som driver med urent spill blir tatt.

Den tidligere Liverpoolspilleren, Fernando Morientes, er fornøyd med å væøre tilbake i spansk fotball. Det er ingen hemmelighet at spissen aldri fant seg helt til rette i engelsk fotball. Da han ble solgt i sommer hadde han score 12 mål på 61 kamper.

Uten farten og fysikken som skal til for å overleve i Premier League har han blomstret for sin nye klubb Valencia. Med to ligamål på to kamper og hattrick i Champions League mot Olympiakos for en uke siden er Nando fornøyd med klubbytte.

- Jeg likte aldri den fysiske siden av spillet i England. Dommeren la også listen høyt og dømte ikke for forseelser slik de gjør her. Spissene får ikke nok beskyttelse fra forsvarsspillerne, og det var virkelig vanskelig for meg.

Søndag skal Morientes & Co. i aksjon mot Barcelona som også har vunnet sine første ligakamper.

Liverpool søker juridisk hjelp etter BBC-program
Liverpool er en av mange klubber, managere og agenter som har søkt juridisk bistand i forbindelse med korrupsjons-anklagene som ble fremsatt i BBCs Panaorama for noen dager siden. Allerede samme kveld som programmet gikk på luften tilbakeviste klubbens pressekontor at de hadde gjort noe galt.

Ansatte for klubbens akademi ble filmet mens de hadde møte med Peter Harrison, agenten til Middlesbroughs unggutt Nathan Porritt. Spilleren var da 15 år gammel. Det er lite som tyder på at Liverpool har noe å frykte i den forbindelse – selv om FA og Premier League har sagt at de kommer til å undersøke nærmere påstandene som ble fremsatt.

Rafa Benitez gikk i dag hardt ut mot dem som driver med urent spill, og sier dermed indirekte at han mener LFCs ansatte følger det regelverk som gjelder.

- Slik er livet. Du har gode og dårlige mennesker. På samme måte har du gode og dårlige managere og agenter. Det er opp til autoritetene til å finne ei løsning på problemer som dette.