Morientes klar for Valencia

Liverpool FC bekrefter i kveld at Fernando Morientes forlater klubben til fordel for Valencia. Overgangssummen er ikke oppgitt av klubbene, men antydes å ligge i regionen £3M.

Liverpool har i kveld bekreftet at Fernando Morientes forlater klubben til fordel for Valencia. Klubbene har valgt å hemmeligholde overgangssummen.

Den spanske spissen klarte aldri å leve opp til forventningene på Anfield etter overgangen fra Real Madrid, og i løpet av 16 måneder på Merseyside klarte han bare å finne nettmaskene 12 ganger i løpet av 61 kamper.

Morientes kom som kjent ikke med i den spanske VM-troppen grunnet sitt relativt bleke spill for Liverpool denne sesongen. 30-åringen har aldri klart å finne seg helt til rette i Premier League.

Selv om klubbene ikke har oppgitt noen overgangssum, antyder mer uoffisielle kilder at Liverpool mottar om lag £3M fra Valencia. Liverpool betalte som kjent £6.3M for Nando da han ankom Anfield i januar 2005.

Overgangen kommer bare to dager etter at Morientes sin agent hardnakket hevdet at spilleren ikke kom til å returnere til Spania i sommer. Alt skal imidlertid nå være i boks med tanke på en retur til hjemlandet, da Morientes skal ha akseptert de personlige betingelsene som Valencia har gitt han.