Morientes tilbake mot Tottenham

Fernando Morientes er spilleklar foran morgendagens dyst mot Tottenham. Daniel Agger ikke i troppen. Mye uavgjort mellom de to klubbene i de siste kampene.

Rafa rår over en nesten skadefri spillerstall i morgen når Tottenham kommer på besøk. Bolo Zenden er den eneste røde ute med skade for øyeblikket. Gjestene vil ha kaptein Ledley King og Edgar Davids tilbake fra skade.

De siste tre oppgjørene har endt uavgjort. Best huskes kanskje tilsvarende oppgjør på Anfield forrige sesong. Kampen endte med 2-2 etter at Steven Gerrard blant annet hadde brent straffespark og hatt en suser i stanga.

Fra Melwood blir det sagt at nyinnkjøpte Daniel Agger ikke er kampklar enda. Dansken har bare spilt en halvtime med førstelagsfotball i høst og trenger nok et par uker på treningsfeltet før han er aktuell for laget. Det er ventet at Jan Kromkamp igjen vil få en plass på benken. Reina er sikkert tilbake mellom stengene og de fleste tror også Luis Garcia starter.

Liverpool håper å ta sin 8. strake ligaseier på hjemmebane mot Spurs. De er ubeseiret i de siste 11 hjemmekampene mot londonerne i ligaen. Rob Styles var opprinnelig satt opp til å dømme, men har blitt byttet med Dermot Gallagher.

Liverpool v Tottenham
Football League: Liverpool 57, Spurs 35, uavgjort 33
Premiership: Liverpool 11, Spurs 7, uavgjort 8

På Anfield
Football League: Liverpool 39, Spurs 5, uavgjort 18
Premiership: Liverpool 8, Spurs 1, uavgjort 4.

Reservelagskamp avlyst
Mandagens reservelagskamp mot WBA er avlyst. Dette på grunn av at WBA spiller omkamp i FA-Cupen dagen etter. Ingen ny dato for kampen er klar.