Nando håper Robbie får ny kontrakt

Fernando Morientes håper at Robbie Fowler får forlenget kontrakten med Liverpool, og oppfordrer nå den sportslige ledelsen til handling.

Fernando Morientes uttaler i dag til liverpoolfc.tv at han håper at Robbie Fowler får ny kontrakt på Anfield ved sesongslutt. Fowler venter som kjent i spenning på om han får forlenget korttidsavtalen som løper ut etter sesongens siste kamp. Morientes mener i alle fall at kollegaen har gjort nok i den røde drakta til å fortjene en ny avtale.

- Jeg er fullt klar over hva Robbie har utrettet tidligere i karrieren, og jeg vet fra treningsøktene på Melwood at han kan spille og oppnå mye også i fremtiden. Det er veldig viktig for klubben at han får en ny kontrakt, sier Morientes i dag.

- I mine yngre dager fulgte jeg godt med på hva som rørte seg i fotballens verden, og så fotball på fjernsyn hele tiden. Men jeg tror selv de som ikke fulgte med så nøye hadde hørt om Robbie Fowler. Han er et stort idol for mange supportere her, og jeg tror mange tilskuere har blitt ekstra ivrige etter å få med seg kampene etter at han kom tilbake til klubben. Dette fordi de vet at Robbie kan utrette det lille ekstra, legger han til.

- Han er en internasjonal spiss i toppklassen, og han har vært toppscorer for Liverpool og hans karrierestatistikk snakker i grunnen for seg selv. Jeg håper han får tilbud om en ny kontrakt fra klubben, da han fortsatt er en toppspiller.