Neal skamroser Finnan

Phil Neal vet alt om å spille på høyrebacken for Liverpool. Nå roser han Steve Finnan opp i skyene for hans stabile spill i posisjonen. Ny bot for Diouf.

Tidligere Liverpool-kaptein Phil Neal har i dag hyllet Steve Finnan. Neal spilte i sin tid i samme posisjon som Finnan, på høyrebacken, og nå er han mektig imponert over hva iren har utrettet i denne posisjonen i inneværende sesong. Neal mener det nå skal mye til for å fravriste Finnan plassen på laget.

Liverpool-legenden mener at den tidligere Fulham-stjernen har utviklet seg mye som spiller under Rafael Benitez sin kyndige ledelse, og tviler ikke på at iren kommer til å forsette og imponere.

- Når Rafael Benitez kom til Liverpool kjøpte han en ny høyreback i Josemi. Det jeg liker med Steve Finnan er at han i en slik situasjon fortsetter å jobbe ufortrødent videre for å gjenvinne plassen sin på laget. Etter hvert viste Finnan at han var den beste høyrebacken i klubben, slår Neal fast overfor Liverpools offisielle nettsted.

- Han spilte på høyreflanken på midtbanen i en periode, før han gjenvant høyrebacken fra Josemi. Jeg gir Steve full kreditt for å være en god proff og en god fotballspiller. Han liker å være med fremover, og han kan slå gode innlegg. Med Steven Gerrard foran han på midtbanen for øyeblikket, kan Liverpool mønstre en sterk høyreside med mye kvalitet.

- Jeg liker Steve som høyreback, hvor han er stabilt god og gir laget tiltrengt bredde når han er med fremover i angrep, avslutter Neal.

Diouf bøtelagt – igjen
Nok en gang har tidligere Liverpool-angriper El-Hadji Diouf blitt bøtelagt. Denne gangen i hjemlandet Senegal. Han må nå punge ut med £520, etter å ha blitt funnet skyldig i å ha dyttet til Aichatou Ba, eks-kona til hans lagkamerat i Bolton og Senegal, Khalilou Fadiga. Diouf ble imidlertid frikjent for å ha slått kvinnen. Opptrinnet skal ha funnet sted på en nattklubb i Dakar i juli, og Ba skal ha hevdet at hun ikke var i stand til å jobbe på 25 dager etter det som skjedde.