Nederlag for reservene mot Sunderland

Et straffespark ni minutter før slutt påførte reservelaget et 2-1 nederlag i en jevn kamp i Durham. Adam Hammill utlignet før pause og var vår bestemann.

Adam Hammill gjorde en ny god kampKampen så lenge ut til å ende med uavgjort etter at Hammill utlignet hjemmelagets ledelse før pause. Midtbanespilleren, som kom inn i mandagens kamp og var med å avgjøre oppgjøret i vår favør, tok godt vare på Robbie Foys presise innlegg fra høyre og satte inn utligningsmålet etter 37 minutter.

Paco Herrera og Hughie McAuley gjorde en del endringer på laget som slo Birmingham 1-0 for 48 timer siden. James Smith kom inn for Godwin Antwi og Adam Hammill spilte for Ramon Calliste. Spissen Lee Tomlin fikk igjen en del minutter i andre omgang. Unggutten er på prøvespill denne uken.

Etter en god førsteomgang hvor Guthrie og Peltier dominerte midtbanen misbrukte Jack Hobbs to gode sjanser. Den siste satte han i stanga. Sunderland scoret ledermålet sitt etter 17 minutter. Mot spillets gang. Martin hadde ingen muligheter til å stoppe en heading fra Murphy. Godt spill av Hammill sørget imidlertid for utligning før pause.

Andre omgang falt i kvalitet og Liverpool skapte nesten ingenting foran mål. Likevel var det urettferdig at hjemmelaget stakk av med alle tre poengene i en jevnspilt batalje. Vinnermålet kom etter at David Martin felte innbytter David Dowson og Sean Taylor gjorde jobben fra krittmerket.

Sunderland Reserver: Carson, Taylor, Dennehy, Christensen, Hartley, Allan, McFarlane, Woods, Murphy, Smith, Davison.

Liverpool Reserver: Martin, Barragan, Smith, Roque, O'Donnell, Hobbs, Anderson, Peltier (Antwi 82), Foy (Tomlin 66), Guthrie (Calliste 75), Hammill.
Ikke brukt: Lancaster, Woods.

Dommer: D Foster.