Nedtellingen har begynt

Man ser frem til onsdagens kvalifiseringskamp i begge leire. Både Craig Bellamy og israelernes manager har begynt nedtellingen til det viktige møtet på Anfield.

Craig Bellamy satser på å unngå unødvendige feilskjær når Liverpool møter Maccabi Haifa i CL-kvalifiseringen på Anfield onsdag.

- Da jeg vokste opp vant Liverpool europacupen jevnlig. Det er hva denne klubber handler om. Jeg ønsker å spille i Champions League og gjøre det bra. Liverpool vant trofeet for ett år siden, og jeg var henrykt på deres vegne. Nå ser jeg bare frem til å spille for dem i turneringen selv, sier den hurtige spissen til Press Association.

Et avansement til gruppespillet er verdt mange millioner pund for klubben, og Bellamy håper å legge grunnlaget for dette i hjemmekampen mot Haifa.

Maccabi Haifa var imidlertid det første israelske lag til å nå gruppespillet i Champions League, der de også vant 3-0 over Manchester United på Kypros for noen år tilbake. De både slo og spilte uavgjort mot Olympiakos den sesongen, så dette er ikke et lag de røde må undervurdere.

Rafael Benitez har også fått stifte bekjentskap med Haifas kvaliteter tidligere. I 2003 ble hans Valencia holdt til 0-0 på Mestalla av de israelske mestrene, men vant den gangen returen, som ble spilt i Rotterdam, lett med 4-0.

- At vi trakk Liverpool betyr at ringen er sluttet. Vi skulle ha møtt dem i 3.kvalifiserende runde for tre år siden, etter at vi slo Haka fra Finland, men ble den gangen kastet ut av turneringen fordi vi hadde brukt en spiller som ikke var spilleberettiget. Jeg har også minner fra møter med Benitez fra tidligere. Han var sjef for Valencia da vi spilte uavgjort i Spania. Vi har ikke oddsen på vår side, men noen ganger kan du klare å produsere et sjokkresultat når du møter storklubber tidlig i sesongen, siteres Haifa-manager Roni Levy.