Neil Mellor til Wigan

Flere nettsteder nevner at Liverpools angrepsreserve vil gå på utlån til Wigan for resten av sesongen. Thompson også til JJB.


BBC og flere andre nettsteder hevder at Neil Mellor er like ved å bli enig med Wigan om en lånteavtale som vil gjelde ut denne sesongen. 

Den tidligere Liverpool-spilleren David Thompson har allerede skrevet under en kontrakt med klubben på JJB, som vil gjelde ut 2005/06.

Mellor har ikke spilt førstelagsfotball for Liverpool denne sesongen, mens Thompson har fått kun åtte kamper for Blackburn.

Wigan-manager Paul Jewell ønsker å styrke troppen for å konsolidere klubbens gode tabellposisjon. Overraskelseslaget ligger i skrivende stund på 6.plass.

Både Thompson og Mellor har det til felles at de har slitt med kneproblemer, og Blackburn-manager Mark Hughes følte at tiden var riktig for en miljøforandring for Thompson nå.

- Det har vært vanskelig for David. Han har slitt mye med skader, og nærmet seg slutten av kontrakten her hos oss. Vi har mange valgmuligheter på midtbanen, og så på dette som en anledning til å balansere troppen med tanke på neste år, uttaler Hughes til BBC i ettermiddag.