Neill blir trolig eneste kjøp i januar

Liverpool Echo skriver i dag at Lucas Neill sannsynligvis blir Rafael Benitez sitt eneste spillerkjøp i januar. Moores blir president, og Parry tar over som ny styreformann?

Chris Bascombe i Liverpool Echo hevder at han har god grunn til å tro at Lucas Neill blir den eneste spillertilveksten til Liverpool-troppen i januar. Blackburn-forsvarerens kontrakt på Ewood Park løper som kjent ut til sommeren, og han har nektet å skrive under på en ny. Et eventuelt oppkjøp av klubben vil ikke skje tidsnok til at det kan bli frigjort midler til spillerkjøp i dette transfervinduet.

Bascombe skriver imidlertid at dersom avtalen med Dubai International Capital går i orden, så vil Rafa få handlefrihet til å signere toppspillere til sommeren. Da vil spanjolen for en gangs skyld ha transfermidler nok til å følge opp sine førsteønsker, i stedet for å handle på nest øverste hylle.

Et godt eksempel på et slikt tilfelle var da Benitez i sommer måtte ta til takke med andrevalget, Jermaine Pennant, etter at han opprinnelig hadde ønsket å handle inn Daniel Alves fra Sevilla. Brasilianeren ble rett og slett for dyr. Det samme skjedde også med Simao Sabrosa fra Benfica før det igjen.

Moores blir president og Parry ny formann?
Bascombe avslører ellers i dagens Football Echo at det er mye som tyder på at David Moores kommer til å fortsette i klubben på livstid, i en nyopprettet posisjon som president, om avtalen med DIC skulle bli en realitet.

Det som er enda mer oppsiktsvekkende er at Echo mener å vite at daglig leder Rick Parry vil få tilbud om å ta over som ny styreformann etter Moores. Han skal i alle fall være en av DIC sine kandidater til vervet.