Neppe hold i Raul-rykter

Det er neppe hold i ryktene om at Rafael Benitez kommer til å hente Raul til Anfield til sommeren. Spillerens agent, Gines Carvajal, stiller seg i alle fall uforstående til dette.

Det siste døgnet har rykter om at Rafael Benitez skal være ute etter å hente Raul fra Real Madrid spredd seg som ild i tørt gress i britiske medier. Nå går spillerens agent ut og toner ned snakket om en overgang til Liverpool for stjernespissen.

Spekulasjonene skal ha skutt fart etter at Raul har blitt sett på Anfield i forbindelse med flere kamper denne sesongen. Real-spissen har fortsatt fire år igjen av sin kontrakt på Santiago Bernabeu, og hans representant Gines Carvajal insisterer nå på at han ikke har hørt noe om dette, verken fra Real Madrid eller Liverpool.

- Raul har en kontrakt som løper til juni 2010, og Real Madrid har ikke antydet at de vil kvitte seg med spilleren, sier  Carvajal til Sky Sports i ettermiddag.

Reals visepresident Emilio Butragueno ønsker ikke å kommentere saken i det hele tatt.

- Real Madrid kommenterer aldri rykter i pressen, sier han.

Det er ganske åpenbart at Rafael Benitez er ute etter å sikre seg en ny klassespiss til sommeren, men slik saken står er det lite sannsynlig at Raul blir neste spanjol inn porten på Anfield.