Ny D-dag for stadionplanene

I dag møtes den såkalte Objective 1-komiteen for å diskutere hva som skal skje med £9M i EU-midler som er øremerket stadionprosjektet i Stanley Park. Legende-kamp på Isle of Man.

Liverpool ser nok en gang ut til å få en forlenget frist i forhold til å komme opp med en finansieringsplan for sin nye stadion i Stanley Park. Opprinnelig hadde klubben fått en deadline til i ettermiddag med å legge frem bevis på at de klarer å fullføre sitt ambisiøse stadionprosjekt, men Liverpool Daily Post spekulerer i dag i at klubben nok en gang vil bli innvilget mer tid til å finne en løsning før £9M i EU-midler vil bli trukket tilbake.

Myndighetene ønsker som kjent forsikringer om at stadion vil bli bygd før de frigjør disse midlene til prosjektet. Daily Post skriver altså at den såkalte Objective 1-komiteen igjen kan være i ferd med å utsette denne avgjørelsen, slik at klubben får enda mer tid på seg til å finne pengene de trenger til å bygge nyanlegget.

Objective 1-komiteen vil i følge lokalavisen vurdere tre alternativer i dag: 1) Avslå søknaden om £9M i EU-midler til prosjektet 2) Gi klubben en ny tidsfrist 3) Innvilge søknaden og utbetale pengene ut fra planene som foreligger.

- Komiteen kan frigjøre midlene for klubben, men pålegge dem å bruke pengene på prosjektet innen en gitt tidsfrist. Dette som et alternativ til å overføre pengene til andre prosjekter nå. Vi kan også komme frem til at klubben har gjort fremskritt, og at man således får mer tid på seg, sier en talsmann for Objective 1.

Daily Post skriver at dersom pengene blir trukket tilbake nå, vil det nesten garantert bety enden på visa når det gjelder planene i Stanley Park i overskuelig fremtid.

Ingen fra Liverpool FC var tilgjengelig for kommentar i sakens anledning, når Daily Post ønsket dette i går kveld.

Legende-kamp på Isle of Man
En kamp mellom legender fra Liverpool på 80- og 90-tallet mot tilsvarende fra Manchester United er den store happeningen på Isle of Man i dag. John Aldridge, Phil Neal og John Barnes er blant de tidligere stjernene som nok en gang aksler Liverpool-trøya. I Manchester Uniteds lagsoppstilling finner vi blant annet kjente navn som Lee Sharpe, Frank Stapleton og David May.