Ny dato for hjemmekamp mot Newcastle

Premier League har nå omberammet hjemmekampen mot skjærene til september. Endelig avgjørelse om Gonzalez onsdag? Idrizaj skadet?

Hjemmekampen mot Newcastle har i følge det offisielle nettstedet til skjærene fått ny dato. Kampen skal nå spilles onsdag 20. september med avspark klokken 21.00.

Kampen var opprinnelig oppsatt til onsdag 23. august. Da dette kolliderer med Liverpools 3. runde kvalifisering til Champions League, ble kampen avlyst strakes terminlisten for 2006/2007 ble offentliggjort. Nå ligger det an til to attraktive kamper på tre dager i september mot henholdsvis Newcastle og Tottenham.

I tillegg er bortekampen mot West Ham 31. januar, flyttet frem 24 timer og skal nå spilles tirsdag 30.1 dersom ingen av klubbene må spille FA-Cup 4. runde søndag 28.1. Dette trolig for å gi LFC et døgns ekstra hvile før kampen mot Everton den påfølgende helgen.

Gonzalez avgjørelse endelig?
Det har lenge vært kjent at høringen vedrørende Mark Gonzalez er satt til onsdag 5. juli. Avgjørelsen her vil etter det vi erfarer være endelig. I rettningslinjene til innenriksdepartementet i Storbritannia heter det at det ikke kan kreves ny høring for samme spiller hvis resultatet er negativt før etter 31. mai 2007. Dette betyr samtidig at Liverpool har fått avslag på arbeidstillatelsen tidligere i sommer. Etter det liverpool.no har fått opplyst var avslaget ventet – men klubben har likevel et rimelig håp om at en høring denne gangen vil gå i spillerens favør.

Reservelagsspilleren Besian Idrizaj kan være skadet. Spilleren er ikke oppført i 30-mannstroppen som forbereder seg til U-19 EM. Mesterskapet spilles i Polen og Østerrike havnet i gruppe A, sammen med vertsnasjonen Polen, Belgia og Tsjekkia. Utelattelsen til Bes tolkes av mange som om spilleren er skadet.

Arne Ball ruler
Tatt fra "Tett på Nett" (VG) med Arne Scheie tidligere i dag:
Hvilken stadion i England mener du har mest sjel og trøkk under kampene? Tror du de nye stadionene klarer å fylle tomrommet med tanke på stemning, tilhørighet og historie slik de gamle stadionanleggene som Highbury, Baseball Ground og Anfield?

- Jeg må nok si Anfield. Når du bruker uttrykkene sjel og trøkk. Noe av den gamle sjelen blir borte, men over tid med den store fotballinteressen når det blir fullt tror jeg stemningen vil nå gamle høyder.