Ny dato for West Ham-kampen

Liverpools bortekamp mot West Ham blir spilt onsdag 26.april. Kamara usikker for West Bromwich. Brasil ville gjerne hatt Gerrard.

Liverpools bortekamp mot West Ham vil bli spilt onsdag 26.april kl.20.45. Kampen på Upton Park skulle egentlig ha gått lørdag 22.april, men ble utsatt på grunn av at begge lag er involvert i FA-cupens semifinaler den helgen.

Det er Liverpool Daily Post som i dag bekrefter den nye datoen.

Kamara usikker for WBA
Diomansy Kamara er en skadebekymring for West Bromwich før helgens møte med Liverpool. Lokalpressen i Birmingham antar at spilleren har 50% sjanse til å rekke kampen, etter at han måtte stå over mandagens kamp mot Tottenham på grunn av en hamstringskade.

Det er for øvrig ventet at Albion-manager Bryan Robson kommer til å fortsette med duoen Nathan Ellington og Kanu på topp, selv om han har et alternativ i Kevin Campbell.

West Bromwich har ikke slått Liverpool på de siste 17 forsøkene, og de røde har faktisk vunnet henholdsvis 6-0 og 5-0 på sine to siste besøk på The Hawthorns. Man må faktisk helt tilbake til februar 1981 for å finne siste WBA-seier mot Liverpool.

Brasil-treneren ville gjerne hatt Gerrard
Brasil-trener Carlos Alberto Parreira har uttalt til Sky Sports at han gjerne skulle hatt Steven Gerrard på det brasilianske landslaget. Selv om Brasil er favoritter til å vinne VM, og Parreira har et stort stjernegalleri å velge fra, kaster han misunnelige blikk mot Englands midtbanejuvel.

Da Parreira fikk spørsmål om hvilke utlendinger han helst hadde sett var brasilianere var Gerrard et av navnene han ramset opp.

- Andrei Schevchenko er en flott spiss som kan utrette mye i feltet. Midtstopperen Alessandro Nesta er mellom de beste i verden, og for England er Steven Gerrard en flott midtbanespiller. Han kan virkelig spille, uttalte den brasilianske landslagssjefen.