Ny ettårskontrakt for Fowler

Rafael Benitez bekrefter i dag at Robbie Fowler blir tilbudt en ny korttidskontrakt på ett år. En kontrakt som scouseren allerede har sagt ja til å signere. Pompey sliter med skader.

Liverpool-manager Rafael Benitez bekrefter i dag at Robbie Fowler vil skrive under på en ny ettårskontrakt med klubben. Selve signeringen av kontrakten vil skje i neste uke.

Fowler har imponert Benitez etter gratisovergangen fra Manchester City i januar.

- Dette er fantastiske nyheter. Robbie har gjort det svært bra, og fortjener dette, uttalte Rafa i ettermiddag.

- Han har gjort noen viktige mål for oss, og han har jobbet virkelig hardt. Jeg er henrykt over å ha han om bord også for neste sesong. Han er en viktig del av vår tropp, la spanjolen til.

Fowler selv vil gi en kommentar til nyheten til liverpoolfc.tv i løpet av ettermiddagen. Kop-legenden har gjort fire mål på 15 kamper etter at han kom tilbake til klubben i januar. Det er for øvrig verdt å merke seg at samtlige av disse scoringene har kommet i de siste 7 kampene. 

Pompey sliter med skader
Portsmouth sliter med skader på flere spillere i forkant av søndagens ligakamp mot Liverpool. Harry Redknapp ønsker å stille sitt sterkeste mannskap i Portsmouths siste kamp for sesongen, selv om man på sydkysten allerede er sikret ny kontrakt i Premier League. Dette kan imidlertid vise seg vanskelig da midtbanespiller Pedro Mendes (lår), spiss Lomana LuaLua (leddbånd i ankelen) og midtstopper Andy O’Brien (kne) alle er svært tvilsomme til kampen. I tillegg har Gary O’Neil spilt med sterke smerter i en fot den siste tiden. Norske Azar Karadas er ikke aktuell til kampen på grunn av sykdom. Alle skadene medfører trolig en plass i startoppstillingen for innlånte Wayne Routledge.