Ny operasjon for Mellor

Neil Mellor har måttet gå under kniven igjen, og får en kamp med å bli klar til neste sesong. Gammelt helt håper på gjentakelse mot Chelsea i semifinalen.

Nye problemer for Neil Mellor
Betennelse i begge knærne gjorde at Neil Mellor foran denne sesongen måtte gjennomgå operasjoner.  Den tidligere toppscoreren på Liverpools reservelag håpet å få karrieren på rett kjøl igjen med et låneopphold hos Wigan i januar, men allerede i sin første kamp fikk han en smell i kneet som skapte problemer.  Mellor spilte en stund med smerter, men ble etter hvert sendt tilbake til Melwood for testing.  Der fant man et brudd i kneet, og det ble nylig besluttet å gjennomføre en ny kneoperasjon på den uheldige spissen. 

Liverpool Echo skriver at 23-åringen er ventet å være ute i tre måneder, mens spilleren selv håper at skal være helt klar til pre-season trening i juli.


Thompson ønsker dacapo
Liverpool har en gang tidligere møtt Chelsea i en semifinale i FA-Cupen.  I 1965 slo man de blå fra London med 2-0 på Villa Park.  Målscorere den gang var Peter Thompson og Willie Stevenson.  De røde vant noen uker senere sin første FA-Cup, da man beseiret Leeds i finalen.

Målet til publikumsfavoritten Peter Thompson var en soleprestasjon det ennå snakkes om på Merseyside, da venstrevingen avsluttet et raid med å gi Liverpool 1-0.  Thompson sier nå at han håper på en gjentakelse for Liverpool på lørdag ettermiddag, 41 år etter triumfen i Birmingham.

- Jeg vil aldri glemme den scoringen, siden jeg tror det var den eneste jeg scoret for Liverpool, fleiper Thompson.  – Jeg vet at jeg ikke gjorde mange mål, men det var et av mine bedre.  Jeg kom meg forbi en del spillere og jeg kan fortsatt huske kampen, fordi det var den eneste semifinalen i FA-Cupen som jeg spilte i.

- Vi hadde kommet tllbake fra en vanskelig kamp i Europa og alle trodde at et ungt Chelsea ville være friskere i beina enn oss, men vi visste ingen tegn på at vi var slitne.  Det at det var en slik stor kamp brakte oss fram, og våre fans utgjorde en forskjell.  Slik de alltid gjorde, og det er det samme nå.

- Jeg vil se denne kampen på fjernsyn.  Det meste jeg får av informasjon om Liverpool kommer nå fra fjernsyn og aviser, men jeg er fornøyd med at Harry Kewell spiller mye bedre nå.  Ian Callaghan og meg selv var glade for at Bill Shankly ikke kvittet seg med vinger da England vant VM i 1966.  Alle sa at vi ikke behøvde vinger lenger.  Jeg er også glad for at Rafa Benitez ikke føler det på den måten.  Det må være plass til individualister i fotball.

- Chelsea gjør det veldig bra, men det spiller ingen rolle før en semifinale.  I en slik kamp er det ingen favoritter.  Det handler om hvem som spiller best akkurat den dagen.  Liverpool har gjort det mye bedre i ligaen denne sesongen, men det er ingen turnering som FA-Cupen.  Jeg håper vi får det samme resultatet denne helgen som vi gjorde det i 1965.