Ny skade stopper Mannix

Uheldige David Mannix fikk ikke mer enn en kamp for Accrinton Stanley før han ble skadet igjen. En båndskade i kneet medfører tidlig retur til Liverpool for 21-åringen.

Skadeforfulgte David Mannix har vært uheldig igjen. Midtbanespilleren ble nylig utlånt til Accrington Stanley for å skaffe seg erfaring med spill på førstelagsnivå. Nå har han imidlertid blitt skadet, og må avbryte oppholdet i League Two-klubben.

Mannix debuterte nylig for Accrington mot Grimsby, men har nå blitt tvunget til å returnere til Liverpool etter at han har pådratt seg en kneskade. Undersøkelser og scans viser at 21-åringen har en båndskade i kneet, og han har nå returnert til Melwood for behandling.

BBC melder at Mannix ikke vil bli skadefri igjen før låneavtalen med Accrington utløper. Han var i utgangspunktet utlånt for en måned.

Midtbanespilleren spilte for Liverpools U17-lag allerede som 13-åring, og ble regnet som en meget lovende spiller. Men i løpet av årene på akademiet har han vært mye plaget av skader, noe som har hindret utviklingen. Han har blant annet vært gjennom fem operasjoner i sitt høyre kne. Forrige sesong ble også ødelagt av skade, da 21-åringen pådro seg et benbrudd i januar.