Ny spanjol på vei inn i staben

Rafa skal være i ferd med å hente inn en ny mann i sitt støtteapparat. Spanske Justo Lillo skal være tiltenkt en rolle som assistent for Pako Ayesteran. Carragher hyller Terry.

Liverpool Daily Post antyder i dag at Rafael Benitez er i ferd med å bringe inn en ny spanjol i sitt støtteapparat. Det skal dreie seg om Justo Lillo, som kommer fra andredivisjonslaget Eibar. Lillo skal være klar til å flytte til Anfield på en toårs-kontrakt for å assistere Pako Ayesteran med den fysiske delen av treningen.

Det virker med andre ord ikke som om Lillo er noen direkte erstatning for Paco Herrera, reservelagstreneren og sjefsspeideren som slutter i sin stilling på Anfield til sommeren av familiære årsaker.

Carragher hyller Terry
Jamie Carragher går dagen før den viktige semifinalen mot Chelsea ut og hyller motstanderlagets forsvarsklippe John Terry. Terry er som kjent en av Liverpool-stopperens argeste konkurrenter om en plass i startoppstillingen til England, og Carragher karakteriserer sin rival som den beste stopperen i verden. Scouseren innrømmer at han i likehet med lagkamerat Peter Crouch har gitt Terry sin stemme i avstemningen om ”Årets spiller”.

- John Terry er den beste midtstopperen i verden. Det er andre spillere som er litt oppskrytt, men ikke John Terry. I VM vil man ikke se en bedre midtstopper enn han. Han er en trivelig person også, og i spillestil tror jeg ikke han er så ulik meg. Vi er ikke spillertypene som gir oss lett, eller legger oss ned. Vi er begge desperate etter å vinne, og ønsker å gi alt i kamp. Alle kamper er like for oss, om det er i Champions League eller ligacupen. Uansett vil vi vinne for klubben vår.

- Om jeg fritt skulle få velge en partner i midtforsvaret, så ville det ha blitt John Terry, sier Carra til LFC Magazine.