Ny uavgjort for reservene

Det endte målløst da Liverpools unge reservelag i kveld møtte Marine. Finske Lauri Della Valle tilbudt kontrakt.

Liverpools unge mannskap klarte altså ikke score mål mot Unibond-laget Marine på The Arriva Stadium. Marine ligger tredje-sist i Unibond Premier Division, men spilte en god kamp med mange hjemmetilhengere i ryggen. Gary Abletts unge mannskap skal ha spilt en heller svak bortekamp.

Liverpool misbrukte sjansene sine, og nærmest kom Adam Hammill i første omgang. Marine-keeper Andy Ralph stod dessverre stødig og holdt buret rent.

En som får positiv omtale etter kampen er Adam Hammill, men i andre omgang skulle absolutt alt gå gjennom han - og når medspillerne slet med å finne ham ble det heller labert det laget fikk til offensivt.

Andre som får positiv omtale etter kveldens kamp er Besian Idrizaj og Robbie Threfall som kom inn i andre omgang. El-Zhar får også positiv omtale etter den ene omgangen han spilte. En som ikke hadde dagen var Paul Anderson, som ikke fikk noe til å stemme denne tirsdagskvelden.

Liverpool scoret nesten helt på tampen med et frispark fra Robbie Threfall, men det gikk like til side for Ralphs høyre kryss.

Dette var laget Liverpool stilte med:
David Martin; Lee Peltier (kaptein), James Smith, Stephan Darby (Threlfall '45), , Godwin Antwi, Miki Roque, Paul Anderson, Besian Idrizaj, Craig Lindfield, Nabil El Zhar (Flynn '45) og Adam Hammill.

Ubenyttet reserve: Josh Mimms.

Lauri Della Valle tilbudt kontrakt
Den unge finnen vi tidligere har nevnt her inne skal nå ha blitt tilbudt en fireårskontrakt av Liverpool. Femtenåringen som var på prøvespill tidligere i måneden har tydligvis gjort et såpass bra inntrykk at Liverpool vil ha ham permanent, ifølge finske aviser i dag.

Lauri Dalla Valle har italiensk far og finsk mor, og signerte for Inter Milan i fjor. Han kom imidlertid tilbake til Finland etter noen måneder i Milano. 15-åringen skal ha spilt spiss for sin finske klubb, og det hevdes at han der gjorde 80 mål på 40 kamper, samt at han var nest sist på ballen ved 77 scoringer. Han skal også ha prøvespilt for Chievo før han skrev under for Inter Milan. Lazio snuste også på den unge gutten ved den anledningen. I Inter skal han ha blitt omskolert til midtbanespiller, og var blant de beste spillerne i sin årsklasse på Serie A-klubbens akademi. Det italienske fotballforbundet skal ha vært ivrige etter å få han til å spille aldersbestemte landskamper for dem i stedet for Finland. I sommer hadde han ikke klart å bestemme seg for hvem han ville spille for, men valget falt på Finland der han nylig scoret tre mål i dobbeltlandskamp mot Irland på U15-nivå.

Under sitt prøvespill skal han ha spilt en kamp mot Blackburn som Liverpool vant 2-1 på Akademiet. Der scoret han det ene, og satt opp det andre. Han blir beskrevet som en kjapp, teknisk god spiller som er en svært god avslutter - også fra distanse. Det er mulig de som beskriver han tar helt av, men han blir også nevnt som en god tilrettelegger. Della Valle er ganske stor for alderen med sine 180cm.

Liverpool har tilbudt finnen en fireårskontrakt, der han skal være på Akademiet det første året. Etter det går han inn i stallen til Gary Ablett, hvor det bærer etter det vil bare tiden vise...

Lauri har som nevnt ikke signert noe enda, han er bare tilbudt en kontrakt.