Nye drakter presentert

Liverpoolfc.tv har i dag offentliggjort de første offisielle bildene av de nye hjemme- og bortedraktene. Ung greker aktuell for prøvespill? Diarra linkes til Arsenal.

Tidligere i dag lanserte Liverpool Football Club sin nye, røde hjemmedrakt, samt keeperdrakten, og fra før har vi fått et glimt av den nye europacup-bortedrakta i treningskampene mot Wrexham og Crewe.

I løpet av ettermiddagen er også bortedrakta for den hjemlige fotballen blitt presentert på Liverpools offisielle hjemmesider.

Denne drakta er knallgul, med tynne røde striper ned langs sidene.

- De nye draktene er fine, stilige og de føles bra på kroppen. De tre stripene nedover arma minner meg om de suksessfulle dagene på tida da John Barnes og Steve McMahon var på sitt beste. Forhåpentligvis kan de inspirere oss til lignende suksess, sier Liverpool-kaptein Steven Gerrard.

Ung greker linkes
Nettstedet til Sky Sports skriver i dag at Liverpool rapporteres å ha gitt den greske spissen Lazaros Christodoupoulos et tilbud om prøvespill med klubben. Det skal være greske medier som først meldte om dette. 19 år gamle Christodoupoulos spiller for PAOK Saloniki, hvor han har tre år igjen av kontrakten. Han skal ikke ha reist sammen med den øvrige PAOK-troppen til treningsleir i Frankrike, noe som har skutt fart i spekulasjonene om at han er på vei til Merseyside for prøvespill. Den unge grekeren blir betraktet som en av de beste unge spillerne i Hellas, og gjorde det bra for PAOK sist sesong. Det hevdes at spissen kan har en klausul i kontrakten med sin klubb som gjør at han kan fristilles for så lite som £136 000.

Arsenal vurderer Diarra
Arsenal skal være ivrige etter å sikre seg den tidligere Liverpool-spilleren Alou Diarra fra Lens. Den franske landslagsspilleren ble i sin tid solgt fra Anfield uten å ha spilt en eneste obligatorisk kamp for Liverpool. Spillerens agent, Janos Toth, skal ha bekreftet Arsenals interesse for midtbanespilleren.

- Arsene Wenger liker Alou, og diskusjoner har funnet sted. Men det har fortsatt ikke kommet noe tilbud, siteres Toth på ulike nettsteder i dag.