Nye sure oppstøt fra Mourinho

Så har Jose Mourinho omsider tatt bladet fra munnen omkring Robben-episoden. Og da får Rafael Benitez og det han karakteriserer for umoralske Liverpool-spillere gjennomgå!

Jose Mourinho holdt kjeft om kritikken mot Arjen Robben overraskende lenge, men før kveldens cupkamp mot Everton på Stamford Bridge klarte han ikke å holde munn lenger. Og ut av portugiserens snakketøy kom en tirade av sure oppstøt mot Liverpool og lagets manager.

”The Special One” beskyldte blant annet Benitez for å ta glansen bort fra Chelseas gode prestasjon, ved å fokusere på Robbens teatralske evner.

- Rafael Benitez er en stor manager, og store managere er intelligente. Så etter at hans lag var grundig slått av oss, snakket han om Reina og Robben i stedet, og tok fokuset vekk fra den flotte kampen vi hadde spilt.

Mourinho kritiserte også handlingene til flere Liverpool-spillere i forbindelse med Robben-episoden, og sammenlignet dette med det han mener var dårlig moral fra de samme spillerne da Chelsea ble beseiret i den berømte semifinalen i Champions League på Anfield i fjor vår. Blant annet insisterte han igjen på at vinnermålet den gangen ikke krysset mållinjen.

- Liverpool-spillerne stilte spørsmål ved moralen til vår spiller, men jeg husker ikke at de stilte moralske spørsmål da ballen ikke krysset linjen mens deres spillere jublet og la press på dommerne til å dømme mål på Anfield i vår. Vi lever kanskje i to vidt forskjellige verdener, men slik er livet og vi må bare leve med det. Jo bedre vi er, jo mer vanskelig blir det for andre.

- Som vanlig var det ingen utenfor klubben som ga oss noe som helst kreditt for 2-0 seieren over Liverpool. Bare våre egne fans ga oss den rosen vi fortjente. Det var en stor kamp av oss. Vi gjorde tre mål, da Hernan Crespo fikk en fantastisk scoring feilaktig annulert for offside. Vi spilte fotball av høy kvalitet, viste sterk mentalitet, og alle spilte opp mot sitt beste. Vi avsluttet dagen med et 15 poengs forsprang ned til andreplassen, avsluttet han.