Nytt bud på Kuyt snart

Echo meddeler at Liverpool snart vil legge inn et nytt bud på Dirk Kuyt. Men Benitez må selge før han kan kjøpe. Manageren gjør det helt klart at han ønsker en ny spiss før transferdeadline.

Rafael Benitez er klar i sin tale etter gårsdagens tap for Grasshoppers. Han vil ha en spiss til før sesongstart. Og øverst på ønskelisten står fortsatt Dirk Kuyt hos Feyenoord. Liverpool Echo skriver i dag at Anfield-klubben trolig vil forsøke seg med et nytt bud om kort tid.

Echo hevder også at Kuyt har gjort det klart at han ønsker å spille for Liverpool, trass i at Manchester United har begynt å vise interesse. Liverpool har allerede fått avslått et bud på nederlenderen, og Benitez vet han må selge spillere før han har nok midler til å handle.

- Vi jobber fortsatt med å få inn nye spillere. Det er muligens for sent med tanke på kvalifiseringskampene til Champions League, men det er en måned igjen til transferdeadline, og det gir oss tid til å hente inn den spilleren vi trenger, uttaler Benitez til Echo.

- Jeg mener fortsatt at vi trenger en spiss til. Jeg er fornøyd med de angriperne jeg har, men jeg tror vi trenger å ha en til, og jeg føler meg trygg på at vi skal få fatt i en.

Benitez forteller ellers at Craig Bellamy startet som ensom spiss mot sveitserne ene og alene fordi Robbie Fowler ikke kunne spille på grunn av sin kneskade. Peter Crouch entret som kjent banen i andre omgang. Liverpool spiller sin siste treningskamp før oppgjøret mot Maccabi Haifa på fredag. Mainz er motstander, og Liverpool Echo bekrefter at Xabi Alonso vil være spilleklar til denne kampen.