Nytt tap for reservene

Besian Idrizaj scoret på straffe og Craig Lindfield på et brassespark, men det var ikke nok til å hindre det fjerde tapet på rad da reservene spilte 2-3 mot Middlesbrough.

Ifølge nettstedet www.liverpoolway.co.uk startet laget til Gary Ablett kampen best og det var mer enn fortjent da man utlignet på et straffespark, da Besian Idrizaj satte inn returen på sitt eget skudd etter selv å ha blitt felt.  Målet kom etter 24 minutter, etter at Middlesbrough hadde tatt ledelsen ved Craddock et par minutter tidligere.

To mål på to minutter syntes å ha avgjort kampen for gjestene, men Craig Lindfield(bildet) reduserte på et brassespark etter at et innlegg fra Paul Anderson var blitt klarert opp i lufta.  Innbytter Robbie Threlfall sendte et skudd i stolpen fra langt hold, men utligningen kom aldri.

Ekstra betenkelig var det at keeper David Martin ble byttet ut med skade, selv om juniorkeeper Dave Roberts spilte meget bra etter at han kom inn.  Jerzy Dudek soner som kjent karantene på minst tre kamper, etter kampen mot Manchester United på søndag.

Liverpool: David Martin (David Roberts 61'); Lee Peltier (Robbie Threlfall 67'), Miki Roque, Jack Hobbs, James Smith; Nabil El Zhar, David Mannix, Danny Guthrie, Paul Anderson; Besian Idrizaj, Craig Lindfield (Adam Hammill 75').
Ubenyttede reserver: Godwin Antwi og Ryan Flynn.

Middlesbrough: Turnbull, McMahon (Grounds 32'), Bates, Hines, Xavier, Franks (Goulon 75'), Walker, Kennedy, Owens, Craddock, Graham.
Ubenyttede reserver: Steele, Honeyman og Johnson J.