Nytt tap for U18

Liverpool U18 tapte 2-1 for Crewe hjemme på akademiet i Kirkby i dag. Dermed har de røde gått 9 kamper uten seier denne sesongen.

Rapportene fra Kirkby tyder på den samme, gamle historien for Liverpools unge håpefulle. Også mot Crewe ble det skapt mer enn nok sjanser, men nok en gang klarte man ikke å omsette dette i tellende resultat i særlig grad.

Det stod 1-1 ved pause i dagens kamp, etter at Lee Woodward hadde utlignet for hjemmelaget. Crewe var imidertid det eneste laget som fant veien til nettmaskene i andre omgang.

Nettstedet The Liverpool Way skriver at Liverpool dominerte kampen i lange perioder, og spilte til tider god fotball. Det var imidlertid Crewe som tok ledelsen tidlig i kampen, etter at de røde slapp inn et billig mål på en dødballsituasjon. Mannskapet til John Owens kom imidlertid sterkt tilbake, og skapte flere store sjanser før Lee Woodword til slutt utlignet med et skudd som duppet ned i mål.

Liverpool hadde dominert første omgang ved hjelp av flott pasningsspill og god bevegelse, men i andre omgang jevnet kampen seg ut og gjestene kom sterkere og sterkere. Ti minutter før slutt kontret så Crewe inn seiersmålet, og de røde klarte aldri å komme tilbake. Jonathon Pringle kom nærmest med et skudd i tverrliggeren sent i kampen.

Liverpools lag: Roberts, Awang, Burns, Behan, Spearing (kaptein). Woodward, Evans (Parsonage 85), Wignall, Pringle, Putterill (Collins 65), O'Connor. Ubrukte reserver: MacDonald, Scott.