O'Donnell får spille FA-cup for Crewe

Liverpool har gitt den utlånte stopperen Danny O'Donnell tillatelse til å spille FA-cup for Crewe. Rafa i tvilsom Italia-link. Billettinfo Wigan borte.

Crewe Alexandra FC opplyser på sine offisielle nettsider at de har fått tillatelse av Liverpool FC til å benytte Danny O’Donnell i FA-cupen. Det betyr at Rafael Benitez ikke anser den unge midtstopperen som aktuell for noen av Liverpools FA-cupkamper på nyåret.

I følge Crewe skal Liverpool skriftlig ha bekreftet at 20 år gamle O’Donnell kan spille for Crewe mot Bradford City i FA-cupkampen på Valley Parade til helgen. Med tre andre forsvarsspillere på skadelista var manager Dario Gradi ivrig etter å sikre seg retten til å bruke O’Donnell i denne turneringen og ikke minst i lørdagens kamp.

O’Donnell har spilt 15 kamper for Crewe etter at han ble utlånt fra Liverpool for seks måneder i sommer. Han har vært en nøkkelspiller i Gresty Road-klubbens forsvar i flere uker nå, og har dannet en sikker stopperduo sammen med unge Darran Kempson.

Den unge Liverpool-spillerens låneavtale med Crewe løper for øvrig ut ved nyttår.

Rafa linkes til Italia
Sitater fra Rafael Benitez sin agent om at Liverpool-manageren kan tenke seg å jobbe i Italia oversvømmer i morgentimene engelske medier. Sitatene som er gjengitt både i tabloidene og mer seriøse nettsteder som Sky Sports i dag stammer trolig fra italiensk presse, og vi finner det svært sannsynlig at agenten her har blitt stilt ledende spørsmål som har ført til oppslagene.

Benitez har gang på gang gjentatt at han ønsker å forbli på Merseyside, men han har likevel blitt linket både til Real Madrid og Inter i løpet av det siste året. Sitatene fra Benitez sin agent, Manuel Garcia Quillon, om at Rafa seriøst vil vurdere et lukrativt tilbud fra Serie A regner vi med er tatt ut av sin sammenheng.

- Benitez er en trener som vil passe i Italia og landets fotballstil. Han er en av de beste trenerne i verden. Dersom han får et interessant tilbud fra en seriøs klubb, vil vi helt klart vurdere det. Og ja, i et slikt tilfelle, kan han til og med finne på å forlate Liverpool, siteres agenten.

- Benitez er en trener som forebereder seg usedvanlig grundig. Han jobber 24 timer i døgnet, og forbereder seg på en måte som få andre personer i verden er i stand til. Se bare på hva han har vunnet. I Valencia vant han ligaen og UEFA-cupen. I Liverpool har han vunnet Champions League, supercupen og FA-cupen, legger han til.

Billetter til Wigan borte
Billettkontoret på Anfield opplyser at Liverpool FC har blitt tildelt hele 5112 billetter til bortekampen mot Wigan lørdag 2.desember. Disse går i salg til sesongkortinnehavere som har registrert 6 bortekamper fra i fjor på sine fancard den 15.november. Videre slipper de som har registrert to bortekamper på sine fancard i fjor til to dager senere, fredag 17.november. Til slutt går billettene i salg til alle sesongkortinnehavere tirsdag 21.november.