Offisielt: Mellor klar for Preston

Sky Sports News melder nå at Neil Mellor har bestått den medisinske testen og signert kontrakten med Preston North End. Prisantydning £500 000.

Preston North End bekrefter også at overgangen er i boks på sine offisielle nettsider.

Lancashire-klubben beskriver overgangen til Neil Mellor som en lang prosess, men manager Paul Simpson er nå glad for endelig å ha fått sin mann. Preston-manageren skal ha fulgt Mellor i lengre tid, og slo altså til så fort spissen var skadefri etter sine kneoperasjoner.

På Prestons offisielle nettsider heter det at Preston North End er henrykt over å kunne annonsere Mellor-overgangen nå i ettermiddag. Klubben vil ikke offentliggjøre overgangssummen for 23-åringen, men flere kilder har antydet at denne skal være på £500 000.

Preston North End opplyser at den kraftige spissen har skrevet under på en treårskontrakt med opsjon på et fjerde år. Han vil få trøye nummer 33 i Preston. For øvrig eksakt samme trøyenummer som han hadde i Liverpool.

Hos Liverpool-supporterne vil Mellor trolig bli husket best for sin scoring i opphentingen mot Olympiakos på veien til Champions League-finalen i Istanbul, og for et sent seiersmål mot Arsenal i en viktig ligakamp samme år. Totalt fikk Mellor 22 kamper for de røde, og gjorde 6 mål.