Og nå raser Allardyce mot FA....

I går frikjente fotballforbundet Liverpool-duoen Gerrard og Sissoko for de kontroversielle situasjonene de var involvert i mot Bolton. Det har fått Bolton-manager Sam Allardyce til å tenne på alle pluggene.

Bolton-manager Sam Allardyce er fortsatt forbannet etter kampen mot Liverpool. Nå hever han sin kritiske røst mot FA sin avgjørelse om at duoen Steven Gerrard og Mohamed Sissoko slipper straff for det han mener var stygge stemplinger gjort med overlegg.

Allardyce har tidligere gjort det klart at han var svært misfornøyd med at Liverpool-duoen ikke ble utvist av dommer Mark Clattenburg, men den sortkledde har i sin kamprapport bekreftet at han så begge situasjonene. Han mente at verken Gerrards duell med Kevin Nolan eller Sissokos takling av El-Hadji Diouf fortjente kort.

- Jeg har ikke sett TV-reprisene ennå, men jeg vil sette meg ned å se dem i løpet av noen få dager. Å være fotballdommer handler om å lære. Dersom det er visse ting jeg må se på fra denne kampen, må jeg studere situasjonene og lære av de for fremtiden, uttaler dommer Clattenburg til avisen Guardian.

Under FIFA sitt regelverk kan man ikke straffe spillere i ettertid ved bruk av videobevis, dersom dommeren har sett situasjonene under kampens gang. Allardyce stiller seg nå sterkt kritisk til dette regelverket.

- Prosedyrene må ha alvorlige svakhetspunkter. Jeg skal komme til bunns i hvorfor ingen av spillerne blir straffet, raser Allardyce i dag.

Denne uttalelsen stiller unektelig Bolton-manageren i et litt merkelig lys, all den tid Nolan selv i ettertid har slått fast at Gerrards stempling kun var et uhell, og ikke gjort med vilje. Allardyce fnyser imidlertid bare av uttalelsen til sitt lags kaptein.

- Jeg tror Kevin sier dette bare fordi Steven Gerrard er en god venn. Selv om Kevin har forsvart Gerrard, betyr det ikke at Liverpool-kapteinen er uskyldig. For meg står situasjonen fortsatt frem som en stygg stempling, og det var med vilje, utbasunerer Allardyce.