Oppglødde nykommere

Craig Bellamy gleder seg til at Liverpools VM-spillere kommer tilbake fra ferie neste uke, mens Mark Gonzalez håper å debutere mot Crewe på lørdag.

Med Gerrard, Alonso & Co på ferie som følge av VM-sluttspillet i Tyskland, har mye dreid seg om Craig Bellamy og de andre nykommerne under Liverpools første par uker med pre-season trening.  Nå sier Bellamy at han gleder seg til at troppen blir fulltallig i neste uke, før man samlet reiser til treningsleiren i Sveits.

- Med all respekt for de spillerne som jeg har spilt med tidligere, siden de alle har hjulpet meg i min karriere, men dette er bare et annet nivå, sier en oppglødd Bellamy.

- Gerrard er en av de beste midtbanespillerne i verden, og når det gjelder Xabi Alonso har jeg ennå ikke sett en bedre pasningspiller.  Han er en utrolig spiller, som alltid synes å ha tid med ballen og aldri mister roen.

- Momo Sissoko var en spiller som jeg syntes var veldig imponerende da jeg spilte mot ham i fjor.

- Disse spillerne kan gjøre enormt mye for meg, men det dreier seg også om hva jeg kan gjøre for dem.  Jeg må benytte min fart og intelligens til å gi dem hjelp.

Mark Gonzalez stod over den første pre-season kampen mot Wrexham og håper han kan bli klar til lørdagens møte med Crewe.  Da vil søramerikaner prøve å praktisere det han har lært gjennom å følge Liverpool i tiden hvor han har ventet på sin arbeidstillatelse.

- Jeg så mange av Liverpools kamper forrige sesong, og også mye annen engelsk fotball, siden jeg ønsket å være skikkelig forberedt til det jeg står ovenfor, kan Speedy fortelle.

- I Spania blir det frispark hver gang du har kontakt med en forsvarer.  Det gjelder ikke i England.  Jeg må bare venne meg til den måten å spille på.

- Jeg håper jeg kan sette mitt preg på engelsk fotball umiddelbart, og at det at jeg har gjort mine hjemmelekser vil hjelpe meg.  Skulle det ta meg litt tid før jeg finner meg til rette tror jeg det bare er normalt.

- Jeg er ny her, og jeg vil trene hardt og gi det jeg har når jeg får sjansen i kamper.  Jeg ønsker meg en plass på førstelaget.