Oppstart for Liverbirds Ålesund

I forbindelse med semifinalen mot Chelsea holder Liverbirds Ålesund sitt første arrangement på Toldboden. - Møt opp og støtt laget ditt, lyder oppfordringen fra initiativtaker Bertil Holen.

Holen (bildet) er i ferd med å dra i gang en lokal supporterklubb for Liverpool i Ålesund, og oppfordrer alle helrøde sunnmøringer til å møte på puben Toldboden (Touchdown) i morgen, lørdag.

- Lørdag i femtida drar vi i gang Liverbirds Ålesund, en supporterklubb for Liverpool-supportere i Ålesundsområdet og omegn. Alle er selvsagt velkomne, uansett hvor de kommer fra, sier Bertil til liverpool.no.

- Vi har inngått en avtale med eieren av Toldboden, og han lover oss hyggelige priser på drikkevarer, samt en hamburgermeny, ved framvisning av medlemskort (både Liverpool supporterklubb og Liverbirds vil her gjelde, red.anm). Vi er også lovt at Liverpool alltid vil bli vist.

- Vi satser på å hente fotballpersonligheter fra Liverpool til puben et par ganger i løpet av en sesong, samt ha andre lokale "fotballeksperter/kjendiser" innom.

- Liverbirds Ålesund er helt i oppstartsfasen, så vil du være med å bidra - møt opp på lørdag! Vi skal uansett mose Chelsea, lyder det optimistisk fra Holen.