Optimistisk Momo

Mohamed Sissoko skal ha satt seg som mål å gjøre alle dystre spådommer til skamme, og være tilbake allerede mot Chelsea i januar. Amerikanere kjøpte opp agentfirma.

Det er nå klart at Mohamed Sissoko må gjennom en operasjon i neste uke, for å få orden på skulderskaden han pådro seg mot Birmingham onsdag kveld. De mest pessimistiske prognosene tilsier at midtbanespilleren ikke vil være tilbake i spill igjen før vi skriver mars måned, men selv skal Momo ha håp om å komme tilbake på banen lenge før den tid.

Nettstedet Anfield Online hevder å vite at Sissoko har satt seg som mål å være tilbake på banen til Liverpools hjemmekamp mot Chelsea 20.januar. Signaler fra klubben tyder imidlertid på at Liverpools legeteam mener at denne målsetting er vel optimistisk. Fra den kanten blir det antydet at Momo må regne med minst tre måneder på sidelinja, noe som skulle tilsvare et comeback ett stykke ut i februar.

Amerikanere tar over agentfirma
Amerikanske Wasserman Media Group har overtatt fotball-, rugby- og markedsføringsavdelingene til SFX Sports Group, Europe. Det betyr at agentene til blant andre Steven Gerrard og Jamie Carragher har fått nye overordnede.

- Populariteten til fotballspillet er et flott springbrett for oss til å utvide vår tilstedeværelse i Europa, heter det i en uttalelse fra Wasserman.

Cupfinale-kveld på Anfield
Heathcotes på Anfield gir nå alle røde supportere en sjanse til å gjenoppleve Liverpools triumf i FA-cupen i mai. Lørdag 18.november blir det nemlig arrangert en cupfinale-kveld på Anfield, der blant annet gamle stjerner som David Johnson og Alan Kennedy underholder. FA-cuptrofeet vil selvsagt bli stilt ut til alles beskuelse, og mulighet til avfotografering.

Billettene til arrangementet koster £70, og inkluderer i tillegg til underholdningen også en gratis drink, et gratis bilde sammen med FA-cuptrofeet, fireretters middag og selvsagt vil selve finalen bli vist på storskjerm.

Ljungberg og Baptista ute for Arsenal
Arsenals reservekeeper Manuell Almunia pådro seg hjernerystelse og ble byttet ut ved pause da Gunners slo Everton i ligacupen onsdag. Nå blir sisteskansen imidlertid rapportert å være spilleklar igjen til Liverpool gjester Emirates Stadium på søndag, og tar ventelig sin plass på benken i stedet for Mart Poom.

Fredrik Ljungberg (leggskade) og Julio Baptista (hamstring) er imidlertid uaktuelle for spill for hjemmelaget. Det samme gjelder for langtidsskadde Abou Diaby (ankel) og Lauren (kne).