Øyner finale mot Italia

Anthony Le Tallec drømmer om å møte Italia i finalen i U21-EM. Antonio Barragán og Spania U19 kun ett poeng unna EM-sluttspill. Seier for Mali.

Anthony Le Tallec håper på en drømmefinale mot Italia etter at han hjalp Frankrike til semifinalen i U21-EM.
- Personlig vil jeg møte Danmark og så Italia i finalen fordi Frankrike-Italia vil bli en stor finale. Italia og Danmark har begge gode lag, forteller Le Tallec til uefa.com.

En semifinale mot Danmark betyr at Le Tallec og Sinama-Pongolle vil møte Daniel Agger.
- Alle spillerne i Liverpool har fortalt at han er en god forsvarer og jeg kjenner også Thomas Kahlenberg.
Frankrikes semifinalemotstander blir først kjent etter at Nederland-Italia og Danmark-Ukraina har spilt i kveld. Liverpool.no har for øvrig sikre opplysninger om at Liverpool er representert med en speider på kampen Danmark-Ukraina.

Le Tallec, som var franskmennenes toppscorer i kvalifiseringen med syv mål, gikk glipp av de to første gruppespillskampene grunnet lyskeskade, men var tilbake i startoppstillingen i 2-0-seieren over Serbia & Montenegro.
- Jeg føler meg ok. Det var min første kamp i turneringen og jeg synes jeg spilte bra. Jeg hadde en målgivende. Jeg sa til treneren at jeg følte at beinet ikke var helt bra, så jeg foretrakk bare å spille én time. Jeg vil være klar til neste kamp.

Le Tallec spilte i en fri rolle bak spissen og var involvert i begge målene.
- Det er definitivt min favorittposisjon siden jeg liker å berøre ballen mest mulig i løpet av kampen. Til det første målet ga jeg ballen til Gouffran og han la innlegget til Bergougnoux, og til scoring nummer to hørte jeg Toulalan si ”Anto, Anto” så jeg ga ballen til ham og han scorte.

Le Tallec var bare en av seks endringer i Frankrikes startoppstilling til kampen mot Serbia & Montenegro.
- Vi har en sterk tropp. 22 spillere kan ikke spille hele tiden. Vi har sett det nå at vi kan forandre på laget og det er bra for oss.

Le Tallec har mislyktes i å etablere seg som førstelagsspiller på Anfield og var utlånt til Sunderland sist sesong.
- Kanskje reiser jeg tilbake til Frankrike, kanskje til England. Liverpool er en stor klubb, men jeg vet ikke om jeg kan bli. Jeg vet ikke om fremtiden min ligger der, avslutter Le Tallec.

Storseier for Barragán
Antonio Barragán spilte hele EM-kvalifiseringskampen da Spania U19 beseiret Kypros U19 med hele 8-1 i Torrevieja på søndag. For Spania holder det nå med uavgjort mot Tyskland i morgendagens gruppefinale for å sikre 1.plassen i gruppa og dermed avansement til sommerens EM-sluttspill i Polen.

Seier for Mali
Mali vant i går 1-0 mot Marokko på nøytral grunn i Frankrike. Både Mohammed Sissoko og Djimi Traoré var uttatt i Malis 29-mannstropp til privatlandskampen.