Parry & Co på spillerjakt

Rick Parry sier at klubben jobber døgnet rundt med å finne nye spillere foran neste sesong. Liverpools daglige leder kritiserer også FIFA for at man ikke vil kompensere for Cissé benbrudd.

I et intervju med nettstedet ”This is Anfield” sier Parry at man nå driver en intens søken etter å forsterke stallen.  Han legger heller ikke skjul på at høyrekanten Daniel Alves er en spiller man jobber hardt med å sikre seg for øyeblikket.

- Jeg ser virkelig fram til neste sesong, men vi har fortsatt mye å gjøre innen den tid.  Vi arbeider 24 timer i døgnet for å skaffe de siste forsterkningene til troppen.  For øyeblikket søker vi fortsatt etter den høyrekanten på midtbanen som har vært så vanskelig å finne, bekrefter Rick Parry.

- Vi har høringen i forbindelse med søknaden om arbeidstillatelse for Mark Gonzalez neste uke og hvis det går etter plan vil vår venstreside se veldig, veldig sterk ut.  Mark hadde en fantastisk sesong med Sociedad og er en meget kjapp spiller med teknikk som vil gi oss noe ekstra på midtbanen.

- Kjøpet av Craig Bellamy synes jeg også er meget spennende.  Han er en angriper med gode kvaliteter.  Han er også en Liverpool-supporter og var desperat etter å spille for klubben han holdt med som gutt.  Han har bevist at han kan score mål i Premier League og vil være en flott forsterkning.  Vi er alltid på jakt etter å forsterke troppen, og kanskje vil vi være i stand til å sikre oss enda flere nye ansikter innen sesongstart.

I sin spalte i LFC Magazine benytter lederen anledningen til å kritisere FIFA og det faktum at Liverpool ikke vil få noen form for kompensasjon etter at Djibril Cissé brakk ankelen da han spilte for Frankrike.

- Det engelske fotballforbundet vil i det minste betale noe av den lønnen Michael Owen får fra Newcastle, etter kneskaden som stoppet hans drømmer i VM.  Vi vil ikke motta noe.

- Det å få kompensasjon for skader med landslaget har vært på dagsordenen en god stund nå.  FIFA hevder det er et spørsmål bare for G14.  Faktum er at det vedgår hver eneste klubb i Europa.

- Noe må bli gjort for å sikre klubber et skikkelig kompensasjonsnivå dersom en spiller skulle miste en stjernespiller, uten at de har noe skyld.  Så langt er ingenting blitt gjort.