Pellegrino og McAllister takket nei

Både Mauricio Pellegrino og Gary McAllister skal ha takket nei, etter å ha blitt forespurt om å ta over jobben som reservelagsmanager etter Paco Herrera.

Liverpool Daily Post skriver at Mauricio Pellegrino har avslått et tilbud om å returnere til Anfield som manager for Liverpools reservelag. Den 34 år gamle argentineren sikter mot å bli trener, og var en av kandidatene Rafael Benitez hadde på lista når han skulle finne Paco Herreras etterfølger. Herrera forlater som kjent klubben etter sesongslutt.

Pellegrino var mellom favorittene til jobben, og ville i så fall ha blitt gjenforent med Rafael Benitez for tredje gang i karrieren. Men argentineren skal i stedet under tvil ha valgt å fortsette sin aktive karriere i Alaves.

Pellegrino spilte under Benitez i Valencia, og spilte 12 ligakamper for Liverpool i andre del av fjorårssesongen, etter at han ble hentet inn gratis i januar 2005.

Nei også fra Gary Macca
Herrera forlater som kjent Liverpool av familieårsaker, og de røde har i lengre tid jobbet intenst for å finne hans etterfølger. Gary McAllister skal også i følge lokalavisen ha blitt tilbudt jobben, men han skal ha takket nei av familiære årsaker. Etter det liverpool.no erfarer skal barna til den tidligere midtbane-eleganten være godt etablert i Midlands, og McAllister ønsket derfor ikke å bryte opp derfra så kort tid etter sin kones død.