Pengeproblemer for Victor

Liverpools transfermål Victor er ikke enig om sluttpakke med Deportivo. Gary Neville avviser at han brakte spillet i vanry.

Problemer med overgang
Spanske Victor er ventet til Merseyside i dag for å gjennomgå legetest og sluttføre en avtale med Liverpool.  Rapporter sier at klubbene er enig om en kontrakt som vil binde høyrevingen til Anfield fram til 2009.  Det er imidlertid problemer på spansk side, siden Victor nå kan fortelle at han ikke er enig om den betalingen som han mener klubben i La Coruna skylder ham.

- Hva jeg ikke vil gå med på er at de utnytter meg når det gjelder en sluttpakke.  Det dreier seg i tillegg bare om småpenger.  Jeg vil ikke la dem manipulere meg, det er et prinsippspørsmål.

Ifølge Sky Sport er det meningen at Victor i dag møter presidenten til Deportivo, Augusto Cesar Lendoiro, før å løse disse problemene og dermed også kunne bli ferdig med sin avtale med Liverpool innen deadline natt til onsdag.


Neville benekter anklage
Ikke uventet har Gary Neville avvist anklagen om at han viste upassende oppførsel da han løp over halve banen for å juble foran Liverpools supportere, istedenfor sammen med sine lagkamerater, etter at Rio Ferdinand nylig scoret seiersmålet mot Pool på Old Trafford.