Pennant ga trøya til Bruce

Jermaine Pennant takket Steve Bruce ved å gi han trøya si etter gårsdagens kamp. Birmingham-manageren var imidlertid mest opptatt av å hudflette dommer Webb.

Jermaint Pennant belønnet Steve Bruce for å ha fått karrieren hans på fote igjen på en temmelig uortodoks måte i går kveld. Han ga nemlig Birmingham-manageren spillertrøyen han brukte i ligacupkampen mot sin gamle klubb.

Etter vel gjennomført nedvarming etter kampen på St Andrews skal Pennant ha oppsøkt Bruce for å gi han spillertrøya han brukte, like før sistnevnte skulle inn til pressekonferansen etter kampen. Bruce var ikke helt sikker på hvordan han skulle tolke den gesten.

- Han kommer her, er med å slår oss, og så er han frekk nok til å donere meg drakten sin, spøkte Bruce til pressen.

- Det var en fin gest, og det var fint å se han igjen, la han til i en mer alvorlig tone.

Birmingham-manageren var derimot mindre fornøyd med dømmingen til Howard Webb, og mente at dommeren tillot for lite fysisk spill.

- Hadde vi hatt litt mer tro på oss selv, kunne vi ha fått noe ut av denne kampen. Vi er litt unge og naive, men til tider synes jeg ikke det var mye som skilte lagene. Spesielt i første omgang. Målet Liverpool fikk like før pause ga dem ekstra selvtillit i andre omgang.

- Det ser imidlertid ikke ut til at vi får se ekte cupfotball mer, dersom dette skal være linja dommerne skal legge seg på. Dersom det fortsetter slik vil vi snart spille kurvball med høyhælte sko og skjørt. Det er så frustrerende. Jeg syntes dommeren generelt sett hadde en svak kamp. Jeg vil ikke si for mye, for da får jeg bare bot igjen. Fotballmyndighetene har blitt så gode til å dele ut bøter. Men hver lille avgjørelse gikk i Liverpools favør. Det var den store Premier League-klubben mot en ikke fullt så stor klubb.

Pennant fornøyd med mottakelsen
Pennant, på sin side, var fornøyd med hvordan han ble mottatt i gjensynet med Birmingham-supporterne.

- Jeg er fornøyd med mottakelsen jeg fikk fra majoriteten av supporterne. De applauderte meg. Jeg visste også at jeg måtte tåle noen ukvemsord, noe jeg også gjorde. Det er alltid noen supportere som ikke liker at du forlater klubben deres. Men de fleste tok det fint. Jeg syntes det var en morsom kamp å spille i. Birmingham skal ha kreditt for at de la en del press på oss og skapte et par sjanser.

- Vi misbrukte en straffe og kunne ha vunnet komfortabelt. Vi gjorde ting vanskelig for oss selv, avsluttet Pennant.